Officiellt sommar!

 
Sommargarderoben har fått plockas fram... Nu har de väntat länge nog i garderoben i mörkret. Så nu är det dags fr dem att ta plats! Snodde Laras klädställning som mestadels stått tom sen hon fick sej en garderob. Rosa väskan är NY! och fyndades till riktigt bra pris på en "pop up outlet" på Bagdad Street. 
 
Nu är det officiellt sommartider har jag bestämt. Vi har oftast mer än 20 plusgrader om dagarna och vårjackor behövs inte längre, nu är det dags för sommarsandaler och tunna svala plagg för snart slår hettan till ordentligt. 
Så i helgen plockade jag bort ALLAS varmare plagg. Det är inte så att jag skickar Eidan i shorts till skolan på morgon men snart kan vi nog det.
Idag skulle jag påstå att en tunn topp och tights på t ex. Lara är toppen, men det kan nog vända och bli uppåt 25-30 snart. Det kan gå väldigt snabbt här. Men jag ser att även vi här nere haft en lång och kall vår, liksom ni i Sverige. Jag får popupbilder från tidigare vårar vad vi gjorde samma dag och då var det verkligen HÖGSOMMAR. Vi var i Bodrum. Kos, Izmir och det var jättevarmt. Barnen badade och jag strosade runt i klänning. 
 
Nu har Eidan åkt till föris med pappa, Lara dansar till Drakdansen på Bolibompa  (om och om igen.. )och jag dricker andra koppen. Jag behöver sätta mig ner och fortsätta planera vår sommar, måste ha lugn och ro när jag gör sånt och det är sällsynt härhemma. Alltså lugn och ro, så man inte bokar fel. Jag längtar så efter semester och komma iväg från stan! Trött på stress, hämtningar/lämningar, bilar. Vill bara ha lugna familjedagar då denna våren varit mycket för oss och speciellt för pappan som vi knappt sett under ett längre tag. Men snart är det dags!
 
Ikväll ska vi hälsa på våra vänner & deras baby Noah, längtar!
 
 
Guccimamma

vilken läcker väska!! :)

ha en fin dag

Svar: Tack! :) :) Älskar den själv med!!
Volleybollfrun