: : : : : Happy new 2013 : : : : :

 
Gott nytt år önskar jag er bästa läsare!
 
Jag ser så fram emot ett nytt år och ett nytt 2013 som garanterat kommer bli det bästa på många sätt! Mycket planer och förväntningar ligger och puttrar i luften! Ni kommer säkert märka av det med tiden!
 
Jag firar med min man hemma med 3-rätters och bubbel och det känns hur bra som helst. Kanske skålar 12-slaget med våra grannar!
 
Önskar er en trevlig afton och se till att 2013 bli det år du fångar dina drömmar!

Strawberries & Champagne

 
Shopping i Dubai - Victoria´s Secret Strawberries & Champagne bodylotion and bodyspray.
 
Såklart vart det lite shopping från VS-butikerna i Dubai, jag köper aldrig underkläder från VS men gillar deras Pink-collektion och accessoarer sen har jag mina favorit lotion/mists som givetvis har de finaste flaskorna också. Eftersom jag är i Istanbul titt som tätt så känns inte VS lika unikt eftersom vi har flera butiker där och ser alltid till att göra ett besök där när jag är i stan. 110:-/st kostade dessa.
 
 
 
 

om 1 vecka!

 
Godmorgon! Har såna galna drömmar nu för tiden och drömmer otäckt och intensivt hela natten så jag är helt skakis när jag vaknar. Ute är det mulet och snö, är verkligen inte vintermänniska så håller mig helst inomhus såhär års, som en liten björn som går i ide.
 
Dricker kaffe och tar det lite lugnt, G sitter och jobbar som vanligt. Ska nog skrota lite hemma hela helgen. Nästa helg får vi besök av mamma, syster & lilla Leia. Åh, längtar!
 
Hur söt är hon inte? Vår fina lilla chihuahua Leia. Liten vovve men med stort hjärta