WAFFLES IN MODA.ME! utanför mitt favorit waffle-place som ligger i Moda/Kadiköy. Dem är SMARRIGA! Borden och inredningen går i typ samma färgskalor som all topping: rosa, grönt, turkost...En av de armeniska kyrkorna som finns omkring i Moda/Kadiköy. Jag tycker kyrkor är så vackra!Tut Tut!
Spårvagnen tuffar på mellan Moda - Kadiköy. How sweet?älskling o. jag promenixa omkring i mysiga moda idag på eftermiddan. loveli loveli moda. jag älskar ett våffelställe där och sen tycker jag bara det är lugnt och skönt, lagomt med folk. lite bättre väder idag osså. jag gillar folket som bor omkring där, lite rockers/hippie-stilarna som går sin egna väg och inte är så uptighta! haft så mysigt med min karl! min bästa vän. å, vi har det jämt så underbart, skrattar och har roligt! love him love him love him.

... men fortfarande FÖR kallt ute nu, fryser jue! Jag längtar efter SOL, VÄRME, SOMMAR. NU!


GOODMORNING VITAMINS!hello ppl! Sovit gott? Har precis proppat i oss en massa mumsig frulle. äggmackisar, apelsinjuice, kaffe (svenskt!) och en massa frukt. älskar att plocka fruktbitar på fat till frukost! solen verkar lysa lite mer ute idag iallafall men det är fortfaranade kallt, brrr! vart tog den fina våren vägen?

har precis gjort min morgon. - kollat mejl, svarat, bloggat, druckit kaffe! dags att ta tag i dagen!

ciao!

Favourite Combo!Oj! Nu ska jag nog sussa! Eller duna som låter mysigare :) Vi har precis sett en film här hemma, varje kväll gör vi det om alla är hemma, lilla dreamteamet! vill visa er vad som pryder min bleka lilla arm just nu, såklart min klocka som jag gärna kombinerar med ett sött litet enkelt armband i svart med ett nazaröga som jag hittat för 1 YTL - it keep´s me safe! Sov gott små lökar.