Sista dagarna!

 
 
Som jag förälskat mig i det här huset! Det har verkligen vart helt perfekt på alla sätt. Allt man behövt har funnits och alla rum har vart superstora. Och såklart poolen, den gör ju allt! Vi har haft en "poolguy" som kommit nästan varje dag och städat den. 
 
Villan hittade jag på www.booking.com och bokade via deras hemsida. Jag bokar nästan alla våra hotell där, störst utbud och bäst priser. Vill man hyra ex hus tycker jag det är bättre att hyra där än tex alla miljoner uthyrningssidor som finns för privata hem, där det alltid ska betalas extra för el/gas/ac och lämnas höga deposits och en dryg slutstädning måste man avsluta med. Här har allt varit busenkelt! Vi hyrde 10 nätter för nästan 1100€. Då vi var fem vuxna( alla hade eget sovrum och badrum) så blev det endast 220€/pers/10 nätter. Så dagspriset per dag vart ju löjligt billigt! (22€) Vi har storhandlat en gång och åt nästan frukost, lunch och middag hemma jämt, mest för att det var bekvämt och vi hade handlat mycket. En kväll åt vi uppe i byn på restaurang.
 
 
Gänget samlat! Och just det, Guray har anlänt till ön för ett par dagar sen. Eidan blev heeeeelt tossig när han såg honom och efter att varit supermammig i 10 dagar finns jag inte längre, han lämnar honom inte en sekund och går han ut ur hans sikte blir han helt hysterisk. Såhär har han aldrig betett sig innan. Men han blir äldre och mer medveten såklart.
 
 
Igår köpte vi stekar och grillade på tillsammans med tzatziki och min...
 
 
... Egengjorda potatissallad! 
 
 
Och firade min 31-åriga födelsedag som är nästa vecka! Jag och Guray köpte en supersmaskig morotskakatårta, så sjöng dem lite för mig. 
 
På dagen igår tog vi bilen (Guray flög till turkiska sidan, åkte sen in till Nicosia och hämtade upp en hyrbil som vi har nu resten av tiden) Och åkte 
 
 
... Till en annan strand och hängde! Stränderna är okej här men vi ser fram emot att åka till sydöstra sidan snart för jag har på känn att stränderna är finare där men desto mer turister då. 

Livet på landet!

 
Morgonpromenix - bland olivträd, kullar, stekande sol och syrsor. 
 
 
Eidan fick springa barfota i pjamasbyxor och UV-tröja och plockade blommor. Vi bor på landet!
 
 
En av alla tusentals olivlundar och uppåt ser man en del av Pissouri byn.
 
 
Tillbaka efter promenaden blev det sol på solstolen! Magen växer sig stor nu. Mina bikinibyssor ser jag inte längre. Nu när jag är gravid blir jag så snabbt och lätt brun.
 
 
Eidan provar mina brillor och känner sig helcool.
 
 
Favoritsnacks all times! Vattenmelonen. Eidan slukar dessa på sekunden, men sen är det ju också bara just vatten.
 
Ännu en dag i vårt fina sommarhus här på Cypern. Idag och igår har det dock varit lite drama med en försvunnen tant i byn. Polishelioptrar, polisbilar och annat har cirkulerat hela dagen runt oss. Skoj för Eidan som blir helt till sig när han ser en helikopter! 
Vi gick på en liten promenad bara jag och E imorse, tittade och pekade på växter. Sedan har det blivit poolhäng och bad, brunch, solning, glass och ikväll ska mamma bjuda på oss på Cypriotisk Afton med meze och musik! Imorgon kommer pappa Guray, nu börjar vi längta efter honom!

Eidan ska bli storebror!

 
 
 
Eidan ska få en lillasyster i höst! 
 
Nu ligger vår lilla hemlighet ute på facebook och instagram så lika bra att berätta här också. Jag har inte känt att jag viljat berätta tidigare men idag kände jag att jag ville, svårt också det här med att dra in magen på vartenda foto vi tar här då jag inte viljat vara med med magen på min familjs instagram/facebook. Men yes! Jag är gravid och Eidan ska bli storebror i höst åt en liten lillasyster som det ser ut. Min läkare var miljonsäker på att det var en flicka så vi får väl hoppas han har rätt. 
 
Jag är iallafall snart i vecka 22 så redan rätt långt gången. (Bf 7/11) Det var inte planerat men inte oplanerat heller om man säger så, vi trodde nog inte det kunde ske så snabbt så i framtiden får vi vara försiktiga. Det blev en riktig överraskning för oss båda och kring påsk började jag ana, då redan kring vecka 8. Jag började inse det hela när jag var med Denise i Athen. Lite för sen mens om man säger så. Köpte ett test i Athen som jag tog själv hemma och jag tror jag såg ett stort plus på ett par sekunder. Superchockad verkligen! När jag berättade för G så sa jag att vi hade en souvenir från Grekland så han fick blunda och fick testet i handen, han trodde först det var en elcigarett men sedan såg han. Blev mycket glad men chockad. 
 
Andra dagen blev jag förvirrad och ledsen. Förstod inte riktigt. Kände att jag hade min bebis redan, som fått hela mitt hjärta. Hur ska det gå med en ny till och vem är det? Många tankar. Men sedan släppte det. Nu känns det kul och helt naturligt och det ska bli jättekul att se vad det här är för liten tjej! 
 
Graviditeten i sig är väldigt likt med Eidan fast samtidigt inte. Med Eidan kräktes jag någon vecka men med denna har jag inte kräkts någonting. Jag har däremot mellan v. 8-12 vart galet trött! Jag har sovit dagliga naps med Eidan flera timmar. Har gått och lagt mig supertidigt. Matsuget har vart sådär i början men inget märkvärdigt. Sen en bra tid tillbaka mår jag toppen! Gått upp 1-2 kg och mår som en prinsessa! Några cravings? Ingenting. Tråkigt men sant. Gillar allt som vanligt. 
 
Eidan förstår nog inte riktigt. Han märker att jag fått större mage och klappar på den eller gör pruttljud. Säger att det är en"bebis i magen" men han förstår nog inte och jag förväntar mig inte att han ska göra det heller. "Baby" säger han ibland men tror det har att göra med andra saker. Han gillar yngre bebisar iallafall och tycker dem är söta så han blir nog en perfekt storebror. 
 
Att det blir en flicka känns lite konstigt nu när man är van med pojkar. Vi trodde alla det var en pojke tills förra veckan då vi bad doktorn berätta. Men nu har jag nog vant mig med det med. Tror hon blir lik Eidan faktiskt. En till blondin med blåa ögon. G skämtskrämmer mig att hon kommer likna hans syster för Eidan är lik min bror.
 
Någon av er läsare som väntar smått igen?