Åker till Ankara imorgon!Jag har inte glömt Er, hoppas inte ni glömt mej heller! Åker och hämtar vår bil i Ankara imorgon sedan vidare till Alanya. Då lovar jag att blogga som vanligt igen. Det är bara väldigt mycket just nu av olika skäl.

Känner för en...


Just nu är det väldigt mycket att tänka på för oss och vår framtid och vi vet varken ut eller in vad vi ska välja och jag känner inte för att blogga just nu! :( jag drar mej bara för att öppna datorn och har väldigt mycket att stå i så jag tar "bloggsemester" några dagar för att lösa saker och ting. Kanske kommer tillbaka i morgon eller om en vecka! Vi åker till Ankara på måndag iallafall :)

Akon var grymKänner just nu att jag har mycket annat att tänka på nu än bloggen så den blir lidandes lite, lite bloggtorka om jag ska vara ärlig! Och vi har mycket att fundera över om vår framtid. Men måste bara berätta om kvällen igår. Vi var på Akon i Mackaparken, helt f*cking bäst var han! Å, så bra det var! Hela publiken var med och dansa 110 %. När han körde Sexy Bitch (David Guetta) rörde sej publiket som ett bollhav! :) Vilken pipa killen har alltså! GRYMT! Sen vart det nattklubben Supper i Ortaköy och vi var alla verkligen på G! Jag dansade som om det inte fanns någon morgondag, vilket jag får igen idag... och när vi skulle åka hem så vart det helt galet! Vi bor hos en kompis i Kadiköy men taxichaffisen körde oss till Bakirköy och jag frågade om han visste var Capitol låg och JA, svarade han. Vi var lite för ouppmärksamma att se vart vi var förrens jag såg skyltar om flygplatsen! :)