Eidan berättar...

 
Yes, 6 månader har jag hunnit bli! Stora grabben jag! Just nu händer det så mycket i mitt liv att jag är helt snurrig om kvällarna. Och på nätterna också. Jag vill liksom så himla mycket, mest hela tiden! Och plötsligt har dem fått för sej att jag ska börja sova i min egna säng, visst, kan jag väl, spelar inte mig nån roll. Jag gillar ju att vakna tidigare än både mamma och pappa, ligger helst och snackar lite för mig själv så jag väcker dem då, men mamma vill helst att jag somnar om då, men det vill inte jag. Jag vill UPP då! Och när vi väl kommit upp så blir jag sömnig igen och somnar om men då är mamma redan uppe och druckit kaffe. Hehe! 
 
Jag kan ju nu stå på alla fyra och krypa lite åt olika håll, nån gång dunsar jag i golvet, men annars står jag stabilt! Sitta är inget för mig alls, supertråkigt! Jag gillar att krypa och leta kablar. Det är så sjuuukt kul med mattfransar, kablar, snören och sånt! Mammas hoodies snören is tha shit! Pappa är rolig när han slänger mig i luften men annars tycker jag om min mamma väldigt mycket nu. Nästan lite för mycket! Tycker det är jobbigt ibland om jag är i vardagsrummet och hon går ut till köket. Jag menar, hon kan väl vara med mej jämt!? Jag älskar att göra pruttljud och pilla på mina två tänder. Sitta upp i vagnen är också kul, speciellt om jag ser fåglar eller hundar. Jag är väldigt glad att mamma och pappa plockat bort liggdelen. Hallå!? Jag är väl ingen bebis heller. Man ser jui ingenting i den! Mamma säger jag är jätteduktig på att äta, ja, jag äter väl det jag får helt enkelt. Morötter är favoriten!
 
X Eidan
 

My place ♥

 
Lite fix på balkongen nu i helgen!  Sån lyx att ha balkong alltså! Jag har knappt haft det i Sverige och inte tidigare i Istanbul heller och det kan jag säga är guld värt för i ett sånt här varmt land som Turkiet så är typ balkongen som ett andra vardagsrum! Och SOM jag ska sitta här i sommar...! 
 

Blev bord med stolar från Bauhaus i svart rotting och köpte till en svart rottingkruka också och en rosa till bordet, hade några blomlådor sedan innan som nu är piffade med rosa belagoner. Mer piff ska till! En grill, lykta, mer stora växter, vattenkanna, bricka mm. Men får ta lite då och då! Jag är jättenöjd och går och ler hela dagarna utåt balkongen och frågar G gång på gång: "Visst blev det fint då?!"
 

Sconesmorning!

 
Söndagslyx! Nybakade scones med jordgubbsmarmelad, ägg, smoothies och kaffe! Smörskålen från Miljögården,  kopparna från turkiska Esse, sconesskålen Ib Laursen, brickan Ikea.
 
Igår satt vi hemma (jag och E) och kollade på när FB vann CEV-cup både från herrarnas och damernas sida. Tror aldrig det hänt förr! G var såklart där hela dagen. Så himla roligt och framför allt eftersom G står bakom många av spelarna och tränarna i båda lagen. Stolt! Dessvärre blev det en rätt så tuff kväll för mig och jag tycker jag förtjänade min sovmorgon till 10.00 idag. Eidan är så aktiv nu, han i princip kryper och rör sej omkring hela tiden och har ingen större lust att sova på kvällen och när han tillslut efter timmar av försökande somnar så sätter grannen igång sin techno hur högt som helst! Jag fick krupp alltså, hur tänker man? Han vet vi har bebis. När väl G kommit hem så lägger han sig på soffan och snarkar så Eidan vaknar och sådär håller det på... Men samtidigt är Eidan SÅ rolig nu och varje minut händer nått skoj och nytt.
 
Idag är det kommunval i Turkiet, säkert ett smått kaos överallt! Ska fortsätta fixa med balkongen, ev se om några av mammorna är ute i parken, men det är en kylig vårdag ute!