Malaysia imorgon!


Vi har funderat lite på vart vi ska ta oss härnäst... Det har som sagt vart lite olika förslag och vi kan inte riktigt bestämma oss eftersom vi inte vet vad som är bra. Att flyga för långt orkar vi inte heller. Det finns ju flera ställen här i södra thailand vi inte besökt men som jag vart på tidigare!... Men nu känner vi oss nöjda med Krabi och det här typ av strand/turistliv och saknar lite storstad igen. (storstadsnördar!!) Så imorgon lämnar vi Thailand för Malaysia och Malaysias huvudstad Kuala Lumpur. Efter ett tag i Malaysia kommer vi åka upp mot Bangkok igen och sen resa kring östra delen av Thailand. Så är det bestämt än så länge men mycket kan ändras!...

Imorgon: Kl. 10.00 avfärd mot Kuala Lumpur!


Sjätte dagen Krabi Ao Nang del 1Just nu: Ligger med datorn i sängen, med en film på tv i bakgrunden, väldigt trött och med en underbar dag bakom mig!

Vi bokade utflykt igårkväll som vi åkte på idag. Det vart en klassiker - 4 Islands. Det var bl.a. Chicken Island som de flesta i dagsläget känner till! (är med på många foton!) Det vart lite bråttom i morse då vi försov oss och jag var väldigt seg ut från hotellrummet, allting tog liksom år för mig! Men tillslut släpade jag iväg mej själv med en kaffe på SevenEleven då bussen hade stått och väntat i 15 min på mej - det är reseledaren själv, det!

Visar er lite härliga bilder från dagen!

Vi tog longtailbåt eftersom det är mer klassisk thaistyle, ett trevligt gäng var vi som spenderade hela dagen ihop med flera stopp på olika öar med bad, snorkling, lunch mm!


Krabi har en otroligt fin skärgård! Väldigt fina stränder, öar och vatten samt fiskeliv på vissa ställen!


Vi fick under dagen bl.a. se sjögurkor, havsborre (som G håller i!) massa maneter och såklart en massa fiskar när vi snorkla. På ett ställe där vi stanna för att snorkla var det så mycket maneter att alla tjejer gnällde om att byta plats! :) Och precis på slutet av dagen körde vi fast med båten och precis i samma veva kom oväder så det vart lite trix innan vi kom hem, men sånt får man räkna med ibland ... :)