Ankara-rapport
Nu har jag varit i Ankara i 2 dagar! Vi håller på att packa ihop här och skall strax ta bilen tillbaka till istanbul så vi har hälsat på Gs familj resp släktingar under helgen, vilket har vart kul men intensivt. :) så jag är helt slut i både kropp & själ! Igår åkte jag och Lidia från oss ner till Ankara vilket tar sammanlagt ca. 5-6 timmar! Jag var då världens sämsta bussällskap eftersom jag sov konstant. ;) Under dagen igår strosade vi omkring i Ankamall och Lidia passade på att göra naglar och hår, köpa lite underkläder på La senza och så mötte vi upp våra karlar innan deras match (som för övrigt var helt katastrofal!) Efter matchen åkte vi hem till Gs familj som väntade med middag och det var kul att se dom (somras var sist...) jag har träffat dem mycket nu så jag är mej själv exakt hela tiden hos dom och drar mina valsar och skämt ;) denna dagen har vi ägnat åt att hälsa på folk och tillslut var jag helt hjärndöd efter all turkiska. Det är som att gå i skola när man har släktträff liksom! Och när man träffar alla människor som är så glada i en och överöser en med presenter blir man och tänka på dem människorna man saknar hemma och hellre vill se... :(

Dags att göra lite nytta här så vi kommer iväg snart....

Ses vi i Istanbul?

Mammas pojkar

Nu sitter jag och inväntar Lidia som ska komma och sova över här ikväll. Vet bara inte vart jag skall placera henne! 1,90 cm lång volleybollspelare och våra KLIPPAN-soffor är väl knappast så mycket...? Jag har lovat att göra kycklingtortillas så allt är förberett i köket. Muffins har jag också lyckats gjort! Och ett torsdagens avsnitt av Mammas Pojkar har jag också betat av medan bakverken stod i ugnen... roligt program det där. Det är ju bara en viss typ av tjejer som deltar i sådant! Har ni någon favorit? Jag tycker inte att någon av killarna är något att hänga i julgranen, eller de kanske de är, men inte min typ riktigt... Och sådan mix av tjejer! Jag skulle nog inte passa in med någon där, kanske Jane isåfall. Jag tycker hon verkar skön :) jag gillar ärlighet och jag skulle kräkas om jag var tvungen att höra den där östermalmsfjollan Julia dygnet runt!Ska väl försöka vara social ikväll så får se om det blir ett till inlägg från mej, packa väskan ska jag göra också sen imorgon bitti kl. 5.55 går bussen från gatan och vidare mot Ankara. Men vi har trådlöst i bussen så det löser sej! :) I Ankara blir det bara 2 dagar sen är jag åter i Istanbul. Ciao!

Värdelös på presenter


  Jag tror jag är totalt katastrofal! Varje gång jag letar presenter/gåvar till andra hittar jag tusen åt mej själv! Tror ni jag kom hem med några presenter? Nooooope. Men ett par nya mysisar till mej + 2 st. par örhängen. Supernöjd. Men mindre nöjd är jag med att jag inte lyckades hitta nått till Gs familj. Jag har alldeles för dålig självkänsla när det kommer till presenter, jag vill att de ska bli superglada och pallar knappt med att vistas i samma rum om nån öppnar paket som är från mej.

Så kass är jag på det och det är nog det värsta jag vet... åt folk jag inte känner bra! Till syrran, kompisarna och mamma har jag inga som helst problem!

Så jag tar med mej en stor bullpåse och gör egna chokladmuffins och knyter någon fin rosett runt påsarna, det borde väl räcka?