Gott nytt år!

G. tittar på Gudfadern I - det är en tradition han alltid gör på nyårsafton... Jag har lockat håret, sminkat upp mej rejält och klätt på mej nyårsklänningen ska sätta igång att dona med maten strax! Så här ser menyn ut:

Nyårsmiddag 2010

Förrätt:
Avocadohalva fyllda med creme fraiche och svart kaviar, toppade med lite skuren rödlök

Varmrätt: Stek med kantarellsås, brysselkål och klyftpotatis

Efterrätt: Ungsvärmda frukter/bär toppade med choklad och serveras varmt med vaniljglass

Hoppas Ni alla får en trevlig kväll och tack för att ni följt min blogg det här året! Jag kommer fortsätta skriva och lovar en lite mer spännande blogg efter vinter´n! Tanken med min blogg är inte mer än som en dagbok och att jag har fått lite läsare är bara kul!


Årets sista promenad


Det låter verkligen sorgligt när man skriver så, att allt är det sista men så är det ju. Jag ser så fram emot 2011 för vi har SÅ många roliga planer! Mer kan jag inte säga ;-) Jag har bara gått och viljat att detta år ska ta slut så vi äntligen börjar dala ner mot våren!
Vi åkte i alla fall ut mot havet, stannade bilen vid Fiskebäck och tog en mysig promenad tillsammans med många andra par, vi gick en timme ungefär och skojjade och tramsade och sen åkte vi och inhandlade mat till kvällen. Jag ska bjuda min karl på en tre-rätters, inga avancerade recept eller verk men däremot säkra och goda val!
Ser fram emot en lugn kväll och att vakna till det nya året helt pigg och fräsch och knatra till jobbet!

Vad ska ni göra på nyår? Tycker ni det är överskattat med en massa storpartyn och myser ni hellre hemma med familjen?Jag har inga speciella nyårslöften i år mer än att fortsätta att gå efter mina drömmar och mitt tänkesätt, att försöka få en bra balans med träning och aktivt liv i vardagen och att försöka resa mer! Jag tycker man ska tänka på att fullfölja sina drömmar och ta tag i saker. Life´s too short for dreamin´. Och var rädd om dina nära & kära! Investera i dina vänskaper och bry dej om dina närmsta människor.
Satsa på kärlek och vänskap och var glad och ärlig, skratta mer och oroa dej mindre. Se till att du inte fastnar i situationer i ditt liv som du inte gillar, våga förändra och förnya om du inte känner dej tillfredsställs och lyssna mindre på folks åsikter. De lever inte ditt liv.
Det är lite så jag försöker leva efter...!Gott nytt år från mej!

Årets sista frukost!

Imorse engagerade jag mej lite extra i årets sista frukost och gjorde extra god bärsmoothie, omelett och sånt! Nu ska vi åka ner till bolaget och köpa skumpa till kvällen och sen åka ut till havet och gå en liten promenad! Det är inte lika kallt ute nu och jag älskar havet, promenad och frisk luft så det blir mysigt idag tillsammans!

Sen blir det oxfilé, skumpa och gotta!