Himmelskt!

 
I fredags var vi så sötsugna men hade inte jättemycket hemma så slängde ihop av det som fanns och det blev H I M M E L S K T ! 
Visste inte att choklad och hallon kunde gå SÅ bra ihop! Vi hade lite chokladglass i frysen, hällde på lite hallonsås och toppade med frysna hallon & chokladcrisp, nom nom! 
 
Det har blivit lite väl mycket gott sista tiden men trots mina långa promenader känns det inte som de hjälpt. Men en ny vecka och ny energi! Gillar nya veckor, man får lite ny energi mentalt på nått sätt. Nu efter kaffet ska jag bädda nytt i sängen, se över veckans mat och plocka ordning lite, veckan bjuder på flera coffeedates, playdates, mammagrupp & ev ett SPA-besök för massage!

Eidans 3-årsdag på ZOO

 
 
Hipp Hipp Hurra! Vår bästa Eidan fyllde 3 år!
 
Det bjöds på kanelbulle, juice och några paket. Vi har ju firat Eidan både med familjen i Sverige och familjen (farmor & co) i Turkiet och på måndag ska de fira honom i förskolan så vi gjorde det lite enkelt för oss och istället för ett stort kalas hade vi en familjedag på Darica Zoo.
 
 
Pappa G & barnen framför hagen där zebrorna & girafferna höll till. 
 
 
Massa apor fanns det och dem var ju lätt skojigast tyckte barnen! 
 
 
Den här lilla charmören höll en egen show!
 
 
Födelsedagskillen i finaste tröjan "WILD" han fått av mormor i 3-årspresent.
 
 
Den här apan satt och tittade på barnen jättelänge, tror han blev lite kär i Lara och pekade på henne jättelänge :)
 
 
Orm/krokodilhuset var nog häftigast tyckte E men lika häftigt var det nog att pappa köpte popcorn till honom! 
 
 
Vi åt lite lunch (skräpmatsmeny!) inne på parken sen fick barnen rida på ponnyn, mest E då men Lara fick sitta. Vi fick inte dra ut på det för hästar är jag så allergisk mot och kan bara vara med en kort stund omkring dem.
 
 
Lara ÄLSKAR djur och skiner som solen när hon får se något men sitta på häst fattade hon nog inte riktigt grejen med!
 
 
De här godisarna var nog bra allt sugna på våra simits! (Kringlor)
 
Efter en dag på zoo:t avslutade vi dagen med en trevlig middag med några vänner på favoriten Palma D' oro i Saskinbakkal. Barnen var helt perfekta! Lara satt i sin stol säkert 2 timmar nonstop utan gnäll Eidan nöjde sej med
ipaden, vi var mycket nöjda med dagen när vi kom hem! 
 
Annars har helgen bestått av alldeles för mycket godsaker och massa fix inför Eidans förskola. Man ska ha med sej små presenter till kompisarna och bjuda på något hembakat och detta tog upp hela lördagen nästan. Nu står en stor påse fylld med muffins, presenter till 11 barn och chokladbollar i hallen och väntar som Eidan ska ta med sej nu på morgonen. 

Helg!

Även om jag alltid får helgkänsla & fredagsfeeling så utmärker det sej extra mycket nu när Eidan går på förskolan och jag gillar det ännu mera. Dagen känns nästan magisk! Jag går nästan och förbereder den lite sådär flera dagar i förväg, vad vi ska äta, vilket gottesnacks vi ska ha, kan vi se någon film. Det sista hör dock till ovanligheterna pga barnen. Kött med beasås, grönsaker i ugn och bubbel/choklad har jag bestämt bli ikväll!
 
Dagen började iallafall med att vi allihop åkte och lämnade av Eidan till förskolan, sen körde vi mot IKEA för lite fredagsfrukost jag, G och Lara. Sådan konstig känsla det är när vi satt där, Eidan saknades fast samtidigt så var det lite lyxigt för han krånglar rätt mycket vid måltiderna, vill inte äta, sitta eller så. Vi åker minst en gång i månaden dit för mataffären de har där och det var dit vi hamnade rätt så snabbt efter frukosten också, jag har nu laddat frysen full med frusna kanelbullar, polarbröd, tunnbröd och eftersom de ska fira Eidans födelsedag på skolan på måndag så ska mamman ha med något fikabröd så jag tänkte göra chokladbollar men bjuder på IKEAs blåbärsmuffins. Dem brukar gå hem hos barn! Det stod sedan inte på förrens kl. slog 13.00 och det var dags att hämta Eidan igen. 
 
Lite bilder från senaste dagarna! 
 
 
Lara var fredagsfin med håret i små toffsar och nya hårspännen från H&M. Så kul att göra små frisyrer på henne!
 
Det här är gårdagens frukost, eftersom vi åt på IKEA idag, havregrynsgröt äter jag gärna på morgonen.
 
 
Nya söta jeggings i guld/rosa från H&M till Lara. Hon har typ växt ur alla sina byxor, jag har dock så svårt att ta bort dem, men då alla slutar vid knäväcket nu så får jag väl inse att det är dags att gå upp en storlek. Idag hade jag satt på henne tights som var för 3 månader, så inte så konstigt de satt som cykelbyxor. Jag har bara SÅ svårt att göra mej av med hennes kläder. men kan inte spara allt! Har sålt lite Newbie till en tjej här i stan nu.
 
 
Äntligen har Laras lampa kommit upp! Det var den här lampkabeln vi saknat (men köpt idag på IKEA) som gjort att hon inte haft taklampa på 1 år, men nu så...
 
Inspo på hur man kan göra om sitt barnkök från IKEA! Jag spanade på dessa kök idag, men de är alldeles för dyra tycker jag, för att vara så tråkiga! 500 TL kostar de här (ca. 1500 kr) Jag vill försöka få tag på ett annat!