The Tiny Universe - klänningar!

 
 
Jag tipsade ju om bröllopsklänningar tidigare och tänkte tipsa om dessa!
 
Vitt och svart älskar jag! Både på mig själv, barnen och i hemmet. Gärna får vår bil gå i svart eller vitt med. Vill tipsa om de här fina klänningarna som finns här från The Tiny UniverseFunkar både på bröllop, kalas, midsommar, jul eller vad som helst och de stora rosetterna är ju bara att dö för! Älskar stora rosetter - ju större desto bättre. Bra priser på dessa små bakelser också! Jag är såld på de två översta till Larisen.
 

Bye Bye Playdate!

 
Mammaträff idag! Så härligt att vara ute med dom, så de kan härja fritt i jord, vatten och springa tills energin kan ta slut. Att leka inne tycker jag inte är någon höjdare. Supermysig eftermiddag på Didems sitesis gräsmatta. Alla tog med sej nått, jag bjöd på ananas! Eidan hade skitkul och det var kramkalas mest hela tiden, helst då med Mira. Men jag förstår han. Skulle jag också vara 2 år och pojk skulle jag också bli förtjust i Mira. Sen böt Eidan gäng och ville hänga och skoja med de stora grabbarna som typ lekte "Under hökens vingar" eller nått annat liknande. De fick han också. (Bilden) Han tryckte sig in där på nåt smidigt sätt. Få leka med stora grabbar är Eidans grej! Lara då? Ja, alltså, hon har inte vart på sitt bästa humör idag alltså så låt inga söta bilder luta er. Missnöjd mestadels och ingenting dög. Det enda hon var intresserad av idag var MAT! Ja, inte min mat utan den maten vi åt. Så hon fick i sej både banan och potatismos ikväll. Helt galen blick har hon. Jag tänker, mat nästa ja! Får se om hon ratat att amma helt då eller vad är hennes plan! 
Vi sa byebye till Didem som drar med barnen till Skottland på fredag och stannar enda till augusti och Sarah som åker hem till USA en sväng!
Och yes, Adidas Firebirds tracksuit på båda ungarna idag! Så fina. 
X

Playdate: Sofia & Isabel

 
Playdate hos Isabel igår! Eller, Maya som hon vill kalla sej själv nu för tiden. (Maya är hennes mellannamn) Pappa G körde oss på morgon så tog vi promenade hem sen! Och det var ju bra för hemma hos Sofia & Isabel bjöds det på Pizzalunch som var bara hur gott som helst! Efter att levt på typ bulgur och tonfisk sista veckan var en saftig, ostig pizza himmelskt gott! Och jag fick prova en pizza som jag föll för pladask från Domino's Italiensk pizza med 4 ostar och vitlök. Ny favorit att köra på när pizzasuget knackar på på fredagkvällen!
Eidan och Isabel lekte på och "Eidanbaby" som Isabel kallar henne (Lara) fick vara med på ett hörn då och då. De smaskade jordgubbar och vattenmelon och hade skoj med allt från dans till intressanta besök på toaletten då både Isabel och Eidan nu inte använder blöja längre. Och de är så duktiga så! "Kissa!" låter det om vartannat.