De soliga perfekta dagarna fortsätter

Vackert väder! Vi har haft en helt perfekt lördag idag, jag, G & lillebror. Frukost på terassen, sen har vi strosat runt i stan, kikat lite i butiker, druckit frappe, njutit av värmen & fina vädret, suttit och spelat backgommon och ja, njutit Istanbul! Stannar 1 vecka till så vi kommer säkert hinna med lite mera + njuta av vädret! G. undrade om vi skulle åka till Bodrum ett par dagar men jag känner faktiskt nu att bara vara i Istanbul den tid jag är här! Har hört att värmen är till Sverige? Låter toppen om det blir till nästa vecka!

BBQ

Ikväll skålar vi i lemonad och premiärgrillar på terassen! Jag skålar i lemonad, de andra dricker raki. Har vart sugen på grillat hela dagen och började redan mitt på dan fundera på att sätta igång grillen och även om jag inte gillar kött så mycket så är ju såsen, salladen och potatissalladen lika viktiga! Någon av er som har tagit fram grillen än? Jag tycker att det är det riktiga somamrtecknet och vi får passa på nu när vi är här för man vet inte mycket av boendet inför sommarn. Men det blir nog bra vilket som.

En latte, tack!En ny vän har flyttat in i Istanbul-lägenheten, en latte/espresso-maskin! G tycker den här är jätterolig och står stolt varje morgon/kväll och göra stora latteglas till mig och lillbrorsan! :) Jag undrar bara om han har tänkt ta med den till Sverige och hur han nu ska lyckas med det smidigast, men känner att han får ta hand om det! Har nog själv, men gott kaffe får man härnere iallafall...!