Kahve Dunyasi ♥

 
Slog till på en stor kopp glass idag! Glassarna på Kahve dunyasi påminner om glassarna man beställde in på restaurangen när man reste på charter när man var liten. Denna härliga blir din för 8,50 TL. 
 
 
Det finaste på jorden. Den här lilla killen matchar sina blå ögon med sina blå Converse, sin nya blå vagn från maclaren och sina kläder från GAP.  Eidan älskar sin nya vagn och vi kan ge tummarna upp direkt! Köptes igår på Mothercare för hans tidigare vagn gick itu när jag hängde en matkassa på den... (!) Men jag var ändå sugen på en vagn och den här är enkel att resa med väger ingenting! Alla har Maclaren eller Buggaboo här! 
 
 
Guray tycker det är SÅ kul när jag tar kort! Lika kul som jag tycker det är att han pratar i telefon jämt, headset hänger alltid på han som ett fint halsband. Not!
 
Den här dagen lär ju inte gå till världshistoriens... vädret var lite grått och degigt så pappa G åkte på möte med FB hela dagen och jag och Eidan blev hemma och försökte röjja undan lite (han drar/river fram, jag plockar bort!) sen dammsög jag men inte ens det kan jag göra för han ÄLSKAR dammsugaren och kryper efter den hela tiden, så det tog sin dubbla tid. Tillslut kunde han få lite ro och sova sin eftermiddagnap och då passade jag på att laga middag och sen när G kom hem gick vi ut och åt glass på Kahve Dunyasi.  Favorit! 
 
 Där kan jag rekommendera deras:
 
 Meyveli Kup (bilden!) ca 9 TL
♥ Chokladsuffle m. vaniljglass! Ca 9 TL
♥ Frozen yoghurt 4, 6, 8 TL + topping 1 TL/st. (ex, banan, jordgubb, musli, sås mm)
♥ Chokladfondue m banan och jordgubbar ca 9 TL
 
Deras kaffe är också gott och man kan köpa filterkaffe där i olika smaker, priser och storlekar!
 
 

Småbarnsföräldrar!

 
Eidan i si nya fina blåa Maclaren  Vilket bra köp! Älskar den redan och guld att köra med här!
 
 
Passerade några till småstränder på väg hem till Sofia igår, denna var bra! Lite folk, ren sand och lugnt. Hoppas jag kan dra dit Sofia nån dag ... :)
 
 
Isabel och Eidan myser tillsammans på filten och leker med Isabels smurf  Gofisar, vad vi älskar er!
 
Hej! Igår hade vi en härlig fredag i vänners lag. Just nu känns allt väldigt intensivt här hemma från båda mina killars håll! Eidan är precis överallt och river i allt! Han ställer sej upp, vill bara vara på ställen han inte får vara på och han gör sej illa jämt och hans mamma är helt slut! Det är som ett maraton här hemma och så har vi pappa G som jobbar dygnet runt och telfonen ringer stup i ett och det är ett skämt att vi inte ens hinner/kan äta en middag ihop längre! jag överdriver inte om jag säger att min mans mobil ringer 85 ggr om dagen. Dygnet runt! Från alla olika länder och tidszoner. Man blir bara lite tokig...! Tycker det är skönt när han tar soporna och går hemifrån så vi får lite lugn och ro. Hos Sofias igår käkade vi kanelbullar och gnällde lite som småbarnsmorsor för göra ibland, vi var där hela dagen och tiden flyger iväg som det alltid gör när jag är där! 
 
På väg hem svängde jag förbi hos Åsa & Theo som hade med sej önskad beasås från Sverige som vi hämtade upp, sen gick vi hem och gjorde fredagsmiddag som blev kött, klyftpotatis och tomat i ugn, sallad och beasås! Eidan somnade så vi fick äta middagen i lugn och ro och jag bad Guray att slå av telefonen iallafall en kvart. Tror det var den jobbigaste kvarten i hela hans liv och tillslut kände jag bara... whatever! 
 
Vi somnade innan 22. G i soffan med tv:n på, jag i sängen med lampan på och Eidan i sin säng. Hehe! ♥ yes, we are tired...

 
 
 
Beachbabies!  (Eidan fick något konstigt i ansiktet på andra bilden, ser ut sonhan har makeup, men det har han inte...)
 

Igår hade vi mamma/bebisträff nere vid strandcafet vid havet. Varmt som sjutton är det och svetten rinner så skönt för de små (och mammorna!) att vara nere vid havet där det fläktar lite och de små kan röjja runt i sanden med hinkar och spadar. Det var jag och Eidan, Elin och lilla Mira, Linn med sin Ella och Selen med Efe! Mellan Eidan och Ella (bilden!) är det bara 1 dag! 

Supermysig eftermiddag och timmarna flög iväg!
Plötsligt var det kväll och vi behövde gå hem. Hemma möttes vi av en överraskning när pappa G  kommit hem ännu tidigare, den lurisen! Eidan blev helt tossig av lycka och hoppade och skrattade om vart annat. Dagen blrjade gå mot sitt slut och jag hade nattat Eidan, burit lver honom till vår säng och bullrat upp med en massa kuddar, sen smet jag ut till vardagsrummet där vi hade satt på dn film, tänt ljus och tagit fram en ostbricka (G hade köpt med sej ost för 100€!) så hör vi plötsligt...DUNS! Paniken steg i mig. Vi sprang in i sovrummet och ser Eidan ligga med näsan ner mot golvet och låter lite, liggandes på golvet påmattan! Hur hamnade han där?! 
 
Hundra tankar och Eidan vaknade till och jag lyfte upp honom och då började han grina. Mest för chocken tror jag. Åh! Tusen tankar. Hade han gjort sej illa?! Hur hamnade han? Blödde han? hade han ont? Ska vi åka till sjukhuset? Eidans näsa var lite röd men efter att han gråtit i några minuter slutade han och somnade om efter ett litet tag. Han såg inte ut att ha ont nånstans. Tack och lov!  Jag är mer "cool" när det kommer till sånt här, medan pappa G är mer nojjig och insisterade att vi skulle åka till akuten för kontroll. Inte dumt att göra det heller, så jag käftade inte emot utan vi åkte till akuten som tog hand om Eidan på en gång och konstatersde att det var inget fel på denna lilla kille! Han skrattade, jollrade och lekte med doktorns alla prylar, så vi kunde åka hem med en glad liten kille och våra hjärtan lugnade ner sej lite... 
 
Eidan lekte lite i SIN säng efter det och somnade om gott för natten, mamman däremot har legat som ett nervvrak hela natten, men det var skitsamma! Bara min lillkille mår bra! 
 
... Fått sovmorgon av pappan nu iallafall och Eidan är somvanligt här hemma, men jisses, så skakig man blir när nått sånt här händer!