X-mas

 
Idag har det donats rejält! Vi har julpyntat och jag har bakat pepparkakor och snickers har samtidigt spelat riktiga klassiska julfilmer som Tomten är far till alla barnen och Ensam Hemma. Lite snickers och pepparkakor får följa med ner i en burk till istanbul också! 
 
Nu ska vi ha spelkväll och brorsan lagar middagen ikväll, imorgon ska vi ut på julskyltning och dem har fotografering i gallerian så ska se om Eidan kan få låtas fotograferas, annars har jag en beställning på väg hem nu från www.fujidirekt.se med fina kort på honom. Ni vet att ni kan beställa 100 gratiskort hem därifrån första gången ni gör ett konto, tips nu kring juletider då man kanske vill skicka kort på barnen ex till släkt och vänner. (Www.fujidirekt.se/100)
 
 

Clarion Arlanda

 
Något jag har gjort många gånger är att ta in på hotell då och då som jag skulle resa ner till Turkiet från Arlanda. Speciellt då jag visste att jag inte skulle tillbaka på ett tag. Nu har de ju öppnat ett nytt hotell i anslutning till Arlanda - Clarion, och jag kände att det kunde vara mysigt att bo där natten innan vårt plan går. Mest för att slippa stressen átt åka från Falun tidigt på morgon (och man kan ju aldrig räkna med att tågen kommer i tid..) att få sova ut men framför allt för att få äta en rejäl svensk frukost! För det saknar jag alltid. Svensk hotellfrukost är bäst! 
 
Så igårkväll bokade jag in mig och min lilla familj och det ska bli kul att prova detta hotell. Nu när man har en liten bebis väljer man verkligen bekvämlighet framför allt annat. Och stress prioriterar man verkligen inte... Ser fram emot frukosten innaN vi planar ner till Istanbul!
 
 

Julbak!

 
Kudden är en liten födelsedagspresent till mamma från mig och Eidan. Nu är jag ju också mamma så kunde ju köpt till mej själv också.
 
Morning! 

Åh, vad jag älskar att vakna upp tillsammans med min lilla kille! 
För varje dag som går händer så mycket med honom och han bjuder på härliga skratt och massa prat hela tiden, han är mitt allt och jag fäller en tår  säkert minst varje dag för min kärlek till honom, om han visste hur mycket jag älskar honom. Oj oj oj...
 
 
Nu ska jag dra fram bakredskapen för här ska det bakas: pepparkakor & snickerskaka! (Lite ska med till julen i Ista)