Last days!

 
 
 
 
Sista dagarna hos farmor & farfar! Imorgon åker vi hem till Istanbul igen, en vecka här gick fort! "Vi åker imorgonbitti!" Sa G till sin mamma i bilen, "Börja inte gråta nu" fortsätter jag och så börjar hon storböla. Samma visa varje gång!  Det har varit en bra vecka och mycket beror på att en viss person inte bor med sina föräldrar längre. Allt har varit väldigt mycket enklare för oss alla. Vi har varvat dagarna med långa frukostar, små kalla promenader omkring där de bor, hälsat på släktingar och visat upp vår lilla Lara, besökt ett par gallerior där det funnits en hel del skoj för Eidan och han vart nöjd med sin scooter han fick i julklapp och åkt runt på!
 
Det har blivit många dagar för oss själva med svärisarna men det har inte gjort nånting. G har jobbar sjukt mycket, men nu lugnar det ner sig lite förhoppningsvis. Nu ska vi äta en sista middag och sen packa väskorna. Ses i Istanbul!

Bodrum 2016.

 
Bosrum Holiday Resort & SPA.
 
Yey! Lollo & Bernie, här kommer vi! Första gången på barnhotell med allinclusive och skandinavisk barnklubb. Eidan ska få träffa Lollo & Bernie och leka med dem och i deras lekland. Och det bästa tillsammans med sin kompis Elliot från Sverige! 
 
Jag & Emma började lite smått prata om att åka nånstans tillsammans i Turkiet och kikade på Fritidsresors Pascha Bay Blue Village med Bamseklubben i Alanya! Jag minns det hotellet så väl när jag jobbade där nere för när man kom med transferbussen visste man att man snart var framme eftersom det låg precis innan Alanya. Mem det visade sig att det endast gick att boka med flyg och hotell från Sverige, trist. Många behöver ju inte alltid flyg men trots försök att ringa hotellet i sej för att göra enbart hotellbokning (turkar brukar inte vara omöjliga) så gick inte så vi la ner det och började kika runt på annat, hittade ett i Bodrum som VING hade som familjehotell med barnklubb och massa annat skoj som var precis det vi letade efter och det var inget hotell man endast kunde boka med VING utan separat också så nu är det bokat och det ska bli helt fantastiskt skoj att spendera den här veckan tillsammans och så kul våra pojkar kommer ha det, säkert Lara med som närmar sej ettårsdagen då. 
 
Någon av er läsare som vart på detta hotell?
 
 

All about today!

 
Några godbitar från dagen 
 
* Ett citat som verkligen är sant! Frågan om vad man har för hobbys som mamma? Eller intressen? Jag fick faktiskt den frågan av en äldre vän eller hon frågade vad jag gör om dagarna då jag inte jobbar (kan poängtera hon har ingen barn och lever för att jobba) och det enda jag fick fram var: "Ja, alltså, jag har två småbarn..." Stunder under dagen som att ex hinna äta lunch, gå på toaletten och typ slippa torka sig i farten eller LYX att få se ett avsnitt av sin favoritserie - det är liksom mina hobbys idag! Så det här citatet kände jag träffa rätt i prick. Många av er kanske känner igen sej?
 
* Kladdkaka från Frödinge/IKEA. Jag älskar att kolla in Ikea markets var jag än är men tycker just nu att dem är lite tråkiga i Turkiet, tänkte Ankara hade nåt skoj eller nytt men det var lika dem i Istanbul, men kom hem med en kladdkaka som vi festar på idag. Farmor har diabetes och ska ju inte äta en massa gotta men hon tog en bit och tyckte om det. Farfar tog en bit också men han är inte stor i maten, åt väl upp resten själv! 
 
* Farmor har stickat! Sjukt fina koftor och små cardyuggs till Lara ♥ Jag skickade ett exempel på en kofta från H&M till henne och detta blev resultatet. Jag gillar rosa koftan & sockarna massa så hon ska sticka en grå till Eidan med huva också! 
 
* Min lilla Lara.  Lilla Malin kallar dem henne här borta och hon är sjukt likt mej när jag var liten! Riktigt fina blå ögon har båda våra kottar fått! Även om G har blågröna ögon och blond som liten trodde jag att våra barn skulle få lite mer av honom än mej för det mörkare brukar vara dominant men tydligen inte. 
 
Ja, inte mycket har hänt idag. Svärisarna sov 3 timmar på dagen trots barnen som härjade och lite har vi gått på väggarna här hemma men imorgon nåste vi ut med vagnen en sväng känner jag, den följde med till Bursa idag den!