Härlig Söndag!
Idag bjöd Falun på fint och varmt väder men ändå lite molnigt till och från, jag har blivit sådan badkruka och hoppar gärna ett dopp i Sverigesjöarna men de andra tänkte bada i dag intill Gullnäsgården (Christoffer, Lina och brorsan) men det vart inget bad ändå, så jag var inte den enda badkrukan! Har hängt med Lina hela dagen, suttit och napat sol och tjattrar på hennes terass och sen lyxade vi till med lite sushimiddag som fin avslutning på denna söndagen!Lilla Lina klämmer en 11-bitars medan jag blir fort mätt på 5 bitar...

Nu sitter jag med en kaffe i handen, är lite trött sen igår och tänkte ta en varm uppfriskande dusch och fräscka upp mej lite och sen åka och hämta syster på station som kommer hem från festival!

Morgonbesök!
Idag fick jag ett härligt besök på morgonen! Min fina Carro kom och hälsade på och stannade länge för en söndagsfrukost! Åkte och handlade färska bär, vanilj yoghurt, frallor, rökt skinka och bjöd henne på och flera kaffekoppar, efter en utekväll måste jag ha jättemycket kaffe! Vi tog en liten promenad tillsammans också, nu åker Carro till Danmark 1 vecka och när hon kommer hem åker jag så när jag får se henne nästa gång vet jag inte... Bästa vännen min!