Hemmaspa!

 
Godmorgon! Sitter i soffan med mitt morgonkaffe som jag håller så kärt igen. Snart ska vi ut på en liten lördagspromenad, få lite frisk luft och röra på påkarna! Älskar attt hösten är här! Som höggravid får man tycka det tycker jag. För värmen har vart jobbig. Och bor man mitt i stan i en lägenhet, utan bil, utan cykel och väldigt långt till närmsta sjö, får man verkligen tycka det. Så välkommen hösten!
 

Igår hade jag en liten SPA-stund för mig själv, fixade naglarna, ansiktsmask, plockade ögonbrynen och gjorde en liten renovering inför det som komma skall. Det enda som jag verkligen borde göra är att toppa håret och färga utväxten, men har bestämt att vänta med det till efter bebis ankomst. Lite fint nagellack blev det också från O.P.I och G fick hoppa in för att fixa tånaglarna, var ett tag sen jag kunde nå dem. Brukar inte kunna göra det normalt sett annars heller... 
 
 
Nope, ingen bebis än heller för er som undrar... Det enda jag känner är hans lilla armbåge som sticker rakt ut i magen och såklart sprattlar han omkring därinne hela dagarna, tar en nap ibland. Rör jag mig känner jag kraftiga sammandragningar och till och från kommer en liknande mensvärk som jag vet kan uppstå när det börjar närma sej, men om något är på g eller inte är svårt stt säga. Vi får försöka få dagarna att gå även om man vill att det ska hända NU. 
 

Monclear

Idag kändes det som den förstahöstdagen officiellt. Dimma på morgon, inte många grader och lite sådär knastrigt i luften. Och det är jag jätteglad för, för som jag längtat efter hösten! Jag drog ett varv på stan och kollade inte jackutbudet för i vinter ska jag ha en ny vinterjacka. Det tycker G iallafall. Dock så måste jag tänka hur vintern är i Istanbul och då kan man inte dra på sej en parkas, utan en lättare modell. Har snöat in på denna från Monclear men är väl jättesvår att få tag i, en enklare modell i guld/beige är jag på jakt efter i allafall! 
 
Är så kul med ny årstid och nya kläder, massa fint ute i butikerna nu!
 

Mina perfekta bullar :)

 
Bland det bästa som finns! Ett kallt glas mjölk och nybakade kanelbullar. 
 
Godmorgon!  Idag gick jag på VIP-morgon på H&M i stan, de bjöds på frukost, 20% rabatt och så kunde man lämna in gamla H&M-kläder som bara legat och skräpat vilket var största anledningen till varför jag gick dit! Jag är rätt duktig på att rensa och har oftast som regel att gå efter att har jag inte använt plagget på mer än 1 år så kommer jag inte använda det framöver heller... 
 
Igår kväll stod jag i köket hela eftermiddagen/kvällen - baka kanelbullar det är rätt så tidskrävande, det. Men vilka fantastiska bullar jag gör då! Jag tror jag underskattat mig själv i köket, men det jag gör blir nästan jämt supergott!  Jag får dem nästan att se ut och smaka helt som Ikeas och för mig är det bra. Mitt tips är att inte snåla på något, ös på med smör, kanel och socker! Guray åt 6 st, det bullmonstret!