www.nordkristall.se

Hej!

Jag har tusen andra saker i huvudet nu så bloggen får tyvärr hamna lite åt sidan men jag ska strax förklara varför. Iallafall, tänkte visa er en sida där ni kan beställa jättefina smycken ifrån. Först och främst är det min rara kusin Jonna som (min mamma och Jonnas pappa är syskon!) som lämnade storstaden GBG för ett lugnare liv uppe i deras sommarstuga i Norrland (Grundtjärn) där Jonna bor med sin hund och har startat smyckeföretaget www.nordkristall.se Jättefina smycken och jättefin hemsida, Jonna! Ni kan även läsa och följa Jonnas liv uppe i Norrland på www.jonnajinton.se! Absolut ska jag beställa ett armband därifrån och sponsra min kusin! :) Sen tycker jag dem är jättefina också.
www.nordkristall.se - armbandet Honey gillar jag.

Iamsterdam

Oj! Länge sen jag skickade iväg nått här ser jag! SRY! Nu har jag en liten stund över och tänkte slänga in ett inlägg om vår amsterdamtur! Alltså, det var hur kul som helst och va härligt det var med lite storstad, stress och kyla - som jag omedvetet faktiskt saknat! Få lite xmas-känslor och go bananas på HM!

Vi reste iaf i torsdag vid lunch till Holland, gick snabbt och smidigt, köpte en blaska och läste hela vägen upp! Dagarna gick fort men det var hur trevlgit som helst, vi drack och åt ute en massa med goa vänner från Holland/Turkiet och G träffade sin arbetspartner för möte och allt gick som smort. Alla Gurays universitets vänner bor numera ute i Europa och i Holland har han bästa kompisen Akin med hans trevliga Nil, jag såg verkligen fram emot att träffa dem för de är sjukt trevliga och vi har jättekul i hop :) Speciellt när vi alla besökte red light district ;) många skratt där!

Måste jobba på  lite nu!Akin och G -
bästisar sen universitet i Ankara (Akin bor i Haag nu)Jag och Akins trevliga fru Nil som jag alltid har väldigt kul med! vi tjattrar lika mkt typ :)Van GoghVad är Holland utan väderkvarnar?Julstämning!Här köpte vi glögg!

Ser så fram emot Sverige resan över jul nu!!!!

Sorry, fel dag...

Asså, jag är så dagvild! Imorgon åker vi och jag är ledig 4 dagar! Behövligt. Idag stannade jag faktiskt hemma, var helknasig i magen sen middag ute igår och har inte fått många timmars sömn i natt. Vet inte om det var nåt med maten? Hur som, ska bli så skönt att ut och åka lite flygplan igen, är alldeles för rastlös för att vara på samma plats hela tiden och jag är glad idag att jag valde att följa med. Jag kommer visa lite bilder när jag kommer tillbaka men just nu funderar jag på en bloggpaus. Jag har liksom "tappat" det lite med lusten. Vet inte vad jag ska skriva om och just nu är det många hjärnspöken jag bråttas med å andra sidan. Livet kan vara bra jobbigt ibland, speciellt när man är ung, när vet man egentligen att man gör rätt och ska man lyssna på tecken att det inte är meningen att nåt ska ske? Jag syftar på lägenheten. Just nu så krånglar det en MASSA med det mesta och jag börjar tappa suget på att köpa lägenheten, jag börjar tro att det inte är meningen. Å andra sidan hade jag sett fram emot detta men jag vet inte, känner mej inte riktigt hundra om jag ska vara ärlig det är för mycket som gör mej osäker...

Nog bubblat om detta, vi har ju inte köpt den ännu, endast ett prel.kontrakt är påskrivet så vi kan dra oss ur. Vi får helt enkelt diskutera detta under helgen!