Gott nytt 2010
Hoppas ni alla haft en hittills superrolig nyår?! Själv har jag skålat i cola, näsdukar & i pjamasbyxor men jag har iallafall fått gjort det tillsammans med min älskling. Sakta men säkert börjar jag bli bättre! Hatar att vara sjuk. Vi stod i fönstret och fick se lite fyrverkier iallafall och turkarna partar på som aldrig förr ;)

Känner på mej att 2010 kommer bli ett mycket spännande och glatt år! Jag vet det bara ;) och det bästa är att Nu går vi mot ljusare tider, våren och sommaren.... LYCKA! Ni minns väl hur jag tänkte mitt år som jag skrev tidigare i bloggen?

Gott nytt år!

Hej på er alla,

sjukt dålig uppdaterad blogg - jag vet.

Jag är i allafall tillbaka hemma i Istanbul! trodde ärligt talat att jag nästan skulle dö på min resa hem, kan tänka mej att jag skrämde de flesta människor med mitt snörvlande, nysande (jag nyser ungefär var 3:e min) och hostande! "svininfluensan" tänker väl dem... men NÄ! den funkar inte, jag har ju vaccination nu...! :) men nån dunderförkylning har jag åkt på och att flyga på det är ingen bra kombination. Så, nu är jag ännu sjukare! Och vad är det för dag idag då? Jo! Nyårsafton! vi hade värsta planerna att åka till någon skidort här i Turkiet men just nu känns det som att jag inte orkar med nånting! SUPERTRÅKIGT!

Men jag hoppas på att det slår om snart och jag kan bli människa igen.... :)

Här i Istanbul är det som att komma till våren, väldigt varmt ute och soligt! men jag har haft min Canada goose jacka hela tiden för jag fryser som ett litet lamm....

ATCHO! ATCHO! ATCHO! där vart jag medvetslös några hundradelssekunder och är det inte konstigt att man alltid nyser 3 gånger??! Nyser man mer än 3 ggr på raken så är det en allergisk reaktion. Har jag läst nånstans :)


Nu ska jag gå och snyta mej igen och fortsätta vara sjuk. Ville bara säga HEJ! Och gott nytt år på er :)

 

 

Sjuk..

Hej på er!


Usch, vad dåligt jag mår... brukar aldrig bli sjuk men jag vet inte vad jag har fått min dunderförkylning ifrån eller så är Sverige är överbelastat med baciller!! Skittrist sista dagarna då jag hade en massa på G och träffa Er! Så jag växlar mellan soffa och säng och nyser var 30:e sekund.... att jag har en resa framför mej på säkert 12 timmar känns inte bättre heller.....

 

 

För alla er som SMS:at och ville ses nu i mellandagarna FÖRLÅT att jag inte svarat (har inga pengar kvar och har knappt gått utanför dörren) vi får ses nästa gång jag är i Sverige !!!Jag åker tillbaka till Istanbul imorgon kl. 10.10 från Arlanda, via Amsterdam! Nu väntar en nyår i Istanbul - hoppas jag bli frisk så man orkar göra nått skoj.

 

 

Puss på er!!