The Dream Walk-in-closet


Hur underbart är inte detta! Världen är orättvis. Hur kan man få ha en sån här alldeles egna walk-in-closet? Man får lite tips och inspiration nu till sin egna om hur man kan göra, jag kommer ju aldrig få en sån här, men drömma kan man ju... Tillhör Lisa Vanderpump från The Real Housewifes of Bevery Hills.

Älskar det sockersöta!


TGIF!dagens: sandaller guess? tights/linne hm kofta new look muggar ikea

Godmorgon Fredag!
Härligt med helg snart! Måste skynda iväg genast så jag inte blir sen till jobbet, men berättar mer om dagen och helgen i ett nytt inlägg!

Happy Friday Everyone!

Lyckliga dagar!dagens: ballerina friis&company väska gucci shorts h&m t-shirt acne sjal lindex klocka MK brillor forever21Härlig dag idag!
Började dagen med en massa simning som vi gör på torsdagar - jag & Bellan. Sen en bra dag på jobbet och saker och ting börjar "lätta". Äntligen! Detta blir nog bra snart ska vi se.
Imorgon har jag en massa roligt att se fram emot och jag älskar när det är så! Nu är det bara G som ska komma hem så är jag helmaxad med lycka! Jag vill ju börja starta leta hus/lägenhet och vovve/bil - lite svårt att ta tag i saker när man är själv...!Lilla Bellan idag på simningen, våra coacher körde hårt med oss och vi var slut som få när vi kom tillbaka till kontoret! Men tänk att vi får göra såna här underbara pauser med sol och 30 grader mitt på dagen!