Förvirrat


Alltså. Idag kom jag underfund med en sak jag trott i säkert 5 år. Så otroligt korkat! Jag älskar ju The Kardashians serier och ser ALLT! Jag har aldrig tagit mej tiden att se vad de är egentligen kända för men har alltid trott att Kim mer eller mindre är frontfiguren för hon är sångerska och medlem i bandet The Pussycat Dolls. Men så såg jag ett avsnitt nu då hon är i New York med syrran Kourtney och ska sjunga in en sång, men hon verkar as-skrajj över detta och jag tänkte till, "men hallå?! sluta larva dig, du är ju med i ett band ju!" Men jag tänkte inte mer på det tills jag läste en tidning här på jobbet och fick se en bild på sångerskan Nicole Scherzinger och hennes grupp The Pussycat Dolls. "Aha!" Det är alltså hon som är sångerska där - inte Kim! Vad dum och löjlig jag känner mej (jag brukar ha rätt så bra koll på kändisar) att jag gått och trott detta sen... många många år tillbaka.

Dumt.

Aloha Pink CoconutwaterSommarfavorit ♥ bodywater från Victoria´s Secret med kokosnötslukt! Lukta jummy på sommarn och hur stor flaska som helst, trogen vän sommaren 2011.


It´s a beautiful day ♥skor hm. shorts köpta i usa. tunika kappahl víntage. väska gucci. mugg starbucks.

Goodmorning! ♥

It´s a beautiful day!
Läser bloggar från Sverige som skyltar om höstkläder och kalla mornar, inte i min värld längre, här kan man gå ut naken på balkongen och min kropp skulle strejka om det var dax för höst, vinter och kyla igen. Kikar på lite E-channel och dricker kaffe och ska ta en promme till jobbet nu, ikväll väntar finmiddag! ♥ How nice? Behöver dricka en drink eller två och lära känna gänget ;)