SmoothiestundMåndag - NY VECKA! Det var oerhört skönt att inte behöva flytta bilen i morse, det kändes nästan lite tomt! :( Nu kör vi nya tag - ny vecka och ny månad framförallt. Den här månaden kallas väl första vårmånaden? Skönt iallafall att vi går emot ljusare tider för det här med vinter är inte riktigt min grej.
Började dagen med en iskall jordgubbssmoothie (som verkligen är min grej!) och nu sitter jag på kontoret med mina härliga kollegor, nu i mars är det ju väldigt mycket som händer inom resebranschen, har mycket semiarium att springa på och i slutet av mars har vi ju också den årliga TUR-MÄSSAN! Ska försöka få med er på dessa aktiviteter också, men nu säger jag ciao! för nu väntar en tonfisksallad och lunch med mina vänner.

Ny ♥

... en vårponcho som jag garanterat kommer använda mycket nu då solen börjar titta fram! Matcha med min Gucci-väska eller LV-väska och brillor. Ljusbrunt, beige, vitt, militärgrönt är färger ni kommer se mej i vår! Behöver ett par eller fler ballerinor men har sett att HM fått in ballerinor för 99:- i olika färger och i fejkskinn. Funderar på ett par svarta och kanske ett par ljusrosa? Priset är ju skrattretande! Men dessa skor verkar ju aldrig riktigt gå ur tiden... Mycket färg har kommit in till våren och man ska kläs i gult, grönt, blått, rött men jag vet inte riktigt om det är min grej, drömmer om en lång röd klänning dock och hoppas jag ser den snart! 

Längtar inte ni också till våren och att få byta ut garderoben lite? Vad ser ni mest fram emot att bära första vårdagarna?

Kommentera gärna! ♥