Eidans svenska 1-årskalas!

 
Eidans födelsedagstårta blev en klassisk gräddtårta med blåbär. Och i fyllningen vaniljsås och jordgubbssylt! 
 
 
Temat var vitt och blått, som ni ser! Solen sken och ingen vind, superlyckat!
 
 
Vimpeln "Eidan 1 år" gjorde min syster! Cocosbollar och cupcakes bakade jag!
 
 
En närmre titt på bakverken! Fick bra respons på båda två. Leilas klassiska cupcakes är ett säkert kort!
 
 
Kalasets värdinna! 
 
 
Min familj! Pappa G, Eidan, mina syskon sittandes med respektive stårndes. 
 
 
Gästerna börjar anlända och det blev dags för presentöppning! 
 
 
Eidans kompis Viggo med familj kom!
 
 
Killarna spanar in nya leksaker som gömt sig i paketen.
 
 
Jag och lilla Kerstin
 
 
"Foodcorner" :)
 
 
"Ja må han leva, ja må han leva.." Tårtdags!!
 
 
 Pappan försöker få ljusen att brinna, Eidan ville inte alls sitta i sin stol :)
 
 
Sofia och Robin och Viggo
 
 
 Min fina bästis Emma med godingen Elliot
 
Hej! Ursäkta min lilla frånvaro sen i torsdags men kalas har stått på schemat och tagit all min tid. I torsdags satt jag uppe sent och pysslade i köket med dekoration, muffins, tårtor och det blev en sen natt. Jag avskyr att göra bjudningar halvdana och vill göra det ordentligt, speciellt när det är min lilla killes första kalas! I lördags dukade vi upp utomhus, solen sken och vi fick världens finaste kalas tack vare alla goa vänner och familj som kom! Ni vet när man haft en lyckad utekväll, semester eller så, så känner man sej helt full på energi, så kände jag efter detta kalas! Eidan fick så mycket fina presenter och alla var så goa och glada!
 
Vi valde att ha ett litet kalas här hemma eftersom vi inte kommer vara hemma på hans riktiga födelsedag. Underbar dag! Glad att Guray kunde vara med och också få dela den här dagen med oss! När de sista hade gått var jag dock HELT slut och när mamma skjutsade G till tåget imorse så kunde jag knappt vakna. 
 
Nu har det tagit ungefär två timmar att få ihop det här inlägget pga en liten envis kille som kör kvällsshow, är här och där, upp och ner, högt och lågt! Man mpste appåldera åt allt han gör så bäst jag postar nu innan det är försent! 

Kalasdags!

 
 
Dagens: Klänning Benetton, jacka Mango, väska Chanel, leoskor h&m

Vilken dag! Har precis lagt mig bredvid mina skatter efter en dag som gått nonstop! Det sista jag gjort nu ikväll är muffins med glasyr och dekoration, rullat cocosbollar, bakat kärleksmums och förberett tårtorna, allt till Eidans 1-årskalas vi ska ha här i Sverige innan vi åker ner igen! Har även gjort allt i babyblå, gjort en vimpel, köpt ballonger, servetter, sugrör, tallrikar i babyblue, det kommer bli sååå fint på lördag! Vi ska ha partyt ute i soliga vädret och det kommer ungefär 25-30 pers! Yey! Allt för det finaste jag har - Eidan!
 
Men innan allt bak ikväll har även vi hunnit ta en lång PW och jag tog även en liten löprunda sådär spontant, mötte upp mamma och åt lunch med henne på en uteservering, shoppade presenter till nykläckta bebisar och till fyraåringar, storhandlat inför Eidans kalas och så hann vi även besöka ett 4-årskalas hos vår granne, stort kalas med massa god asiatisk mat då mamman kommer från Thailand! Superskoj med kalas tyckte Eidan och lekte mer än gärna med Daniels alla nya presenter, smällde balonger och busade med de andra småttingarna! Han var helt upp i varv efter kalaset och kom inte i ro förrens 23:00... 

Kom ihåg att rösta!

 
 
 
 
 
Åh! Grattis bästa Malmö FF! fy så kul för MFF och svensk fotboll att gå vidare till Champions League! Jag vet inte varför men jag har alltid haft MFF som "mitt" lag i allsvenskan! imorn 17:45 sitter jag och kollar lottningen. Guray är ute och dricker öl och ser på matchen med brorsan, men jag och E tittade hemma, bakade muffins till hans kalas på lördag och myste! 
 
Idag har vi haft en jättebra dag! Efter lunch åkte vi upp till Lugnet och besökte simhallen. Medan mina grabbar skojade i babypoolen drog jag 20 vändor bröstsim i stora poolen. Eidan älskade simhallen och tittade med stora ögon på de andra barnen som hoppade trampolin, dök och lekte! Han vågade klättra upp på rutschbanan själv och gjorde små egna initiativ i poolen. Vi hade fika med oss också och stannade hela eftermiddagen, även en stund inne på ångbastun hanns med för mamman då grabbarna var i cafeterian, vi har vart och handlat också och hann även med att rösta idag! Det kändes bra i hjärtat. Så inte alla muffinspartier med sina strössel tar mer plats. Kom i håg och rösta från o m idag!  
 
Det var extra kul att idag fick G också rösta, eftersom han blev svensk medborgare i vintras! Såklart röstade vi på min brorsa som finns som kandidat i kommunvalet! Jag hejjar på honom!