Jag skall bli faster! ♥

 
Igår hade vi en helt perfekt dag måste jag säga, började med en sväng på stan på förmiddagen där Eidan fick träffa Bamse & Hans Vänner. Alltså Eidan var så lycklig över att se dem! Helst Bamse och Lilla Skutt! Skalman var lite lång. Eidan slängde sig i famnen på dem gång på gång. Han kunde verkligen inte få nog av deras kramar. Därefter åkte vi upp till vårt lilla "Sommarland" på eftermiddagen och bjöd in min bror Anton och hans tjej Jenny på lite BBQ och Corona! Vi satt där från 17-22.00 och bara mös och pratade om allt mellan himmel och jord, speciellt pratade vi såklart om det som komma skall, nämligen är det så att min brorsa väntar barn med sin Jenny, en liten pojke som är beräknad på Laras födelsedag! Jag skall alltså bli faster och mina barn skall få sin första kusin! ♥ Happy!
 

Små glimtar ♥

 
Några feelgoodpics från min instagram. 
 
Trots snart tre dagar med en liten förkylning och feber för min lilla tjej så har vi haft små goda stunder under dagarna. En härlig och efterlängtad LIVLY-leverans med sötaste lilla ryggan till Lara, jag har shoppat lite fina sängkläder till riktigt grymma reapriser, mamma och jag har myst mycket på balkongen med mitt favoritbubbel Asti och idag blev det en smarrig glass hemma på fredagkvällen till en kvällsprommis med barnen och mormor. När jag vart hemma med Lara mestadels de sista två dagarna har Eidan haft massa skoj med mormor som tagit ut honom.
Vi trivs väldigt bra hos min mamma, mamma är nog min bästa vän fasten kanske varken hon eller jag vet om det, vi har samma humor och gillar att göra saker tillsammans, därför funkar det att bo hos henne så här länge och det är så mysigt att se Eidan skapar fin relation med henne ♥ 
 

LIVLY.

 
Igår hämtade vi paket på posten från underbaraste LIVLY - hur glad blir man inte när man får allt så fint paketerat, med vackra kuvert, shoppingpåsar mm. Vad som finns i ska jag visa sen, men ni kan kanske gissa?