Dagens!

 
Dagens: Sandaler (dem är SÅ fina!!) köpta i Dubai, tights Bikbok, klänning Dorothy Perkins, väska Michael Kors, armband Juicy Couture.
 
 
Nu ska jag möta upp G och äta lite lunch tillsammans i solen!

Countdown for Istanbul!

 
Igår bjöd vår söta praktikant Emma oss på smarriga jordgubbar doppade i choklad och supergod tårta. Jag och bebisen tog såklart den största tårtbiten. Finns liksom inget stopp i denna mage nu för tiden..
 
Godmorgon! Härligt med fredag! Veckorna och dagarna går så fort och nu har vi massa småfix att fixa med innan vi åker ner till Turkiet 1 månad och jag har alltid känt och tänkt att det är låångt kvar men jisses, det är ju mindre än 2 veckor dit och då är dem veckorna fullproppade med saker + jag jobbar heltid. Vi har ju kvar våran lägenhet ett långt tag framöver men eftersom vi kommer flytta ner till storstan igen och vara mycket där (vi har inte exakt datum på det men hoppas innan nyår!) när bebisen kommit så har vi ändå mycket att dona med och speciellt med allt vi har i lägenheten här i Sverige! Under alla dessa år av lägenheter både utomlands och i Sverige så har vi alltid haft delvis möblerat i lägenheterna vilket funkat fint för oss, lite smått köper man ju alltid på sig för att trivas men inga större saker och det är jag glad för! Nu har vi bestämt att vi ska ta med det mesta av inredning och sånt ner till Istanbul eftersom mycket vill jag ha kvar så vi måste packa ner lite sånt nu till sommarn då vi ska skicka ner det (vi har ett förråd till lägenheten vi har i Istanbul där vi lämnar det mesta) Fick gratis cargotransport med flygbolaget vi åker ned med i sommar eftersom jag jobbar som reseagent! Verkligen toppen, bara att ösa på!
 
Idag ringde jag också ner till Istanbul SOS Alarm center och dem vi kontaktar om något skulle hända mig eller bebisen när vi är på plats därnere. Säljer ju reseförsäkringar själv dagarna i ända och hemförsäkringarna täcker endast gravida fram till v. 28 så då måste man teckna en kompletterande till hemförsäkring vilket jag gjort nu också. Kan tipsa om den! Den är lite dyrare men täcker totalt om nått skulle hända och var du än befinner dig så får du använda dej gratis av alla privata sjukhus. Vi kommer vara omkring i hela Turkiet plus Grekland men är jag i Istanbul, Izmir-området eller Ankara tyckte tjejen att ACIBADEM sjukhusen är dem jag absolut bör gå till först och dem känner jag ju till bra plus att deras hemsida också är på svenska - lyx! :) Den försäkring jag tecknat heter Privat Reseförsäkring Smart och bokas via www.erv.se (Europeiska) och är dem ända som täcker gravida fram till v. 32. Jag har även försäkring via Gurays företag men i detta läge så vill jag ha en från Sverige.
 
Jag har jättestor längtan efter att komma ner, komma "hem" och att vi ska vara nere en hel månad känns underbart! Ger mig också en liten startsträcka att värma upp inför flytten ner senare i år och hur allt känns, men jag tror inte det kommer kännas på något annat sätt mer än rätt... Älskade Turkiet!
 
 
 
 
 

Hos barnmorskan!

 
Äntligen kom dagen jag skulle träffa min barnmorska igen! Jag var helt exalterad hela morgonen och idag skulle G föllja med också! Jag var så glad att se henne och jag gillar henne verkligen och hon klickade bra med G och han tyckte om henne också. Vi tog alla prover igen och allt såg bra ut med mig, G fick chans att fråga allt han undrade om och hon förklarade allt så himla bra eftersom jag knappt själv vet allt vi kollat. Idag vägde vi mig också och tydligen har jag gått upp 7 härliga kilon redan (!) jisses, vart ska det här sluta!? Jag var lite i chock efter det eftersom jag inte trodde det var så mycket... Men å andra sidan kan jag inte bry mig mindre! Sen mätte vi magen och buffade och kände på bebisen så vi fick känna hjärtljuden som slog så fint. Underbart att höra. Min G vart helt rörd efter det och hans ögon bara lyste! Han kunde ju inte vara med på ultraljudet så detta var ju såklart stort för honom! 
 
Om 2 veckor ska jag tillbaka för att ha en till kontroll och få ett flygintyg av min barnmorska sen säger vi: Sommarlov 1 månad i Turkiet!
 
Nu ska vi äta min grekiska sallad och G skålar i vitt vin medan jag får dricka saft. Hoppas ni haft en bra varm (!) dag!