Lara Beach

Hej! 
 
imorse skjutsade jag G till flygplatsen. Igen. Men denna gången kunde jag lämna Eidan hos mormor/moster så han slapp åka med! Känns som jag öppnat flygplatstransfer. Men G måste åka på sina jobbresor och blir nu borta i dagarna tre, så på torsdag ser vi honom tidigast! Tur att jag har familjen här! 
 
Idag har vi njutit av en massa god mat, sol, promenader och mys! Mamma och jag har mest vart nere vid stranden och lekt med Eidan. Nu har de fått ut bryggorna ut i havet också. Lara Beach heter området vi bor kring, här finns massa stora, fina, lyxiga hotell och det är nära in till Antalya också! Nu ligger vi och läser svenska tidningar vid poolen,  livet på en pinne!
 
 
 
 
 

Lattesyrrorna!


 
Sitter just nu och sveper en iskall icelatte tillsammans med syrran! Mamma har vi tappat bort, hon har somnat på någon solstol nånstans. Hon fick nog matkoma! Eidan tar sin nap efter att vi lekt med honom inne i barnklubben. Oj! Vad han tycker det är kul där! Jag och syster ska spela tennis snart så nu hoppas vi leta upp mormor såvi får barnpassning! 
 

Nu är dom här!

 
Nu har det flygits in sällskap! Igårkväll åkte jag till flygplatsen på kvällen och G nattade Eidan medan jag hämtade mamma och lillasyrran! Åh, så himla kul att ha dem här! Vi ska vara här tillsammans ända till nästa tisdag och göra en massa skoj ihop! Kul att få lite sällskap när G är och jobbar med beachlägret hela tiden. 
 
Mamma är helt tagen och impad av hotellet, storleken, maten, aktiviteterna! Och syrran vill jobba på brännan sen 07.00 imorse. De bor i rummet intill och första dagen har vart supermysig ihop. De hade även med sej lite smått jag önskat ner... mama-tidningar, lösgodis, dipp, tacokrydda, diskskrapa, majskrokar till Eidan, baby-hörlurar, lite gröt! sånt smått som man bara saknar! 
 
Efter frukost med G så har vi legat vid poolen, mamma gav mig och syrran lite kvalitetid och promenerade ner med Eidan till stranden och tog en öl medan vi fick tjattra och steka vid poolen! Lovely! Eidan invigde sin UV-dräkt idag också, men plaskar mest med fötterna i poolen, tycker det är lite för kalltän för honom att bada där!