360 East Istanbul

 
Igår var en dag som blev lång! Jag lämnade Eidan till farmor och farfar redan på morgon för att hinna:
 
Fortsätta leta klänning, skor till bröllopen. Noll resultat! 
- Ha Swealunch på 360 på Hilton hotell i Kadiköy 
- Gå och klippa mig hos frisören. Yes! Det hanns med och denna gången en ny kille som jag blev riktigt nöjd med. Jag var tvungen att fråga om han var turk för han såg mer arabisk ut, men det var han. Vill bara ha han resten av gångerna! 
- Åkte sen och köpte bil med farfar och farmor! 

360 East Istanbul Restaurant är toppen! Fantastisk utsikt över Istanbul och Bosporen, maten är jättegod och bra priser, fin solterass fär cocktails och bad, verkligen en pärla om du frågar mig och jag ska nog försöka gå dit med Guray och fira vår årsdag snart! Iallafall så är den hur bra som helst och även om man besöker Istanbul och åker till europeiska sidan kan man bara ta en kort båttur över till Kadiköy och besöka restaurangen! 
 

He got his first Mercedez Benz

 
 
 
Eidan fick sin Mercedez SLK igår av farmor och farfar! Förstår ni lyckan i den här lilla killes ögon? Han bokstavligen hoppade av lycka ut ur butiken. Och vi var inte sena med att vara nere vid havet och köra den imorse, det var redan varmt och soligt vid 9-tiden och då satte vi nyckeln i bilen och Eidan fick sin första åktur. Han älskade det! Vilket var väntat. Han tutar, kör med en hand, vinkar till alla han möter och jag tror pappan tyckte det var lika skoj! Jag med faktiskt! Vilken leksak! Jag skulle vara kunna drömt om en sån när jag var liten. Men det är enda barnbarnet så de skämmer bort han rejält!
 
På min instagram: _malinsahin_ finns video! 

Här sitter vi!

 
Hej! Här har vi suttit hela dagen. Druckit iskall fläderblomssaft, solat och myst. Eidan fick frukttallrik också! Sol och höga grader idag - bra start på veckan! Började städa balkongen idag och lilleman hjälpte till! Vi ska ta en sväng upp till Bauhaus strax och köpa lite fräscha plantor till balkongen, vill ha palmliknande enkla växter. Vi ska vara bortresta mycket i sommar så de måste vara enkla. Sedan ska vi åka och hämta pappan på flygplatsen som kommer hem, hade inte tänkt göra det, men har några godbitar kvar i huvudet från bebes alla klänningar på Viaport och nu känner jag att den klänning jag tänkt ha inte riktigt räcker till. När Gurays syster visat sin dyra blåsa och så har jag hört skvaller om alla andras klänningar så alla verkar slå på stort och jag kände jag fick tänka om, jag hittade en limegrön som var så snygg, jag hoppas på den men Guray får vara med och ge sin ide!