SKÅL !


HELGSKÅL!
 
Vi har fredagshandlat, korkat upp lite bubbel och skalat turkiska kräftor och mumsat på. Perfekta fredagskvällen efter en superhektisk vecka! GUD! jag kan äta ton med kräftor och min man är snäppet värre än mej! Så himla gott!
 
Denna helg står det inget jobb på schemat, men däremot står det sovmorgon med stora bokstäver. Och lite extra bubbel! Nästa helg väntar SYDAFRIKA! Gud, det ska bli en så spännande att åka dit! Som sagt, det kanske var meningen att det inte blev någon Turkietsemester i år så jag kunde åka till Sydafrika istället. Turkiet har jag väl sett ungefär miljoner ggr även om jag älskar det varje gång men studieresa Sydafrika. Can´t say no to that.

VIP-morgon på H&M ! ♥

Godmorgon!
 
Inte det charmigaste vädret att vakna till, idag vart det en minst sagt regnig fredag, men jag kan inte hjälpa att jag tycker det ändå är lite mysigt med att hösten kommer. Är redo för hösten, men inte höstkläder, kan man säga så?
 
Idag sprang jag innan jobbet på Hennes&Maurits VIP-morgon med frukostservering och 20 % på hela sortimentet, fick smarriga färska baguetter och kaffe från Espresso House och spanade in alla höstnyheter men jag vart ärligt talat väldigt besviken. Jag brukar alltid hitta något men tyckte inte alls det fanns mycket nytt och kul så jag kom ut butiken med ett paket rosa tamponger (!) Bättre kunde jag inte ;)
 


Dagens: stövlar rosa. jeans hm. tröja hunkydory. väska lv. linne rosa m. spets abercombie.
 
Äntlingen fredag! Veckan kom och gick snabbt men jag .n.j.u.t.e.r. verkligen av att det är helg om några timmar. Vi ska baaaara mysa!

Veckans fynd!


Veckans fynd!

Denna söta lilla godisskål fyndade jag på 2nd hand här i Uppsala från BRUKA DESIGN för priset 15 kr! Kostar ca. 100-149 kr på andra inredningsbutiker. Tänk vad mycket kul man kan hitta om man letar :) Eftersom vi är rätt så duktiga på att äta lösgodis i denna familjen kommer nog skålen rejält till användning.
 
Nu är det torsdagsmys!  Denna vecka har vart så stressig med jobb och nu vill jag bara ta hand om mig själv lite, mysa med älsklingen och ta hand om hemmet.