Leva i nuet

Nu är jag så trött att jag tror jag svimmar och jag har 1 timme kvar på jobbet, denna timme kommer ta så lång tid! Känner att jag behöver varva ner i kropp och själ för att orka den här våren. Jag känner att jag måste sluta oroa mej inför saker, det blir bra hur det än blir! Försöka få lite balans och lugn inom mej. Försöka ta vara på dessa fina vårdagar och leva lite mer i nuet för nu känner jag att jag verkligen inte gör det, jag stressar, sover dåligt, jobbar mycket, oroar mej, planerar, funderar, planerar igen... och så håller det på! Självklart är bröllopet en stor faktor för jag har ju aldrig gjort det förut att jag inte riktigt vet hur mycket man ska engagera sej...
Behöver gå hem, ta en dusch och lugna ner mej lite.

Saknar!


Jahapp! Då var man tillbaka på hemmaplan! Sjukt trött. Imorse gick flyget från Istanbul 05.50 och jag sov inte en blund innan, ni vet, man blir knäpp av att man känner att man måste somna för man ska bara få sova några få timmar och så somnar man inte ... Så himla typiskt! Först vart det taxi till flygplatsen, flyg till Amsterdam, snabbt byte där och vidare med flyg till Göteborg och så flygbussen in till station och sen raka spåret in till jobbet och här sitter jag så dödstrött att jag knappt minns mitt förnamn? Har passet fram till 20.00 men ögonen går i kors trots säkert 4 koppar kaffe ... får se hur jag pallar detta - längtar efter min säng!

Saknar min lilla älskling så jättemycket också!

Dürum i Bostanci

Under tiden jag vart här har vi nästan bara ätit lokal mat, alltså turkisk mat! Man får passa på när man är här! Allt annat kan man ju hitta hemma. Efter en lång dag mös vi lite i Bostanci bland fiskmåsar och båtar med varsin dürum, G alltid i telefon som vanligt :) som tur var är jag bra på att underhålla mej själv! Gott var det också!
Nu har jag lovat grabbarna tacos här hemma, bara för att bryta trenden (har bröd + kryddmix med mej från Sverige!) eftersom G. stannar kvar här ett litet tag för jobb och jag åker tillbaka hem för jobb. Förhoppningsvis hinner han komma hem innan påsk då jag åker till mamma men han behöver vara på plats här nu under några veckor för att göra förhandlingar mellan spelare och klubbar så jag får försöka underhålla mej själv hemma!