Det är inte alltid lätt...

 
Det händer inte alltför sällan att min man dyker upp i turkisk tv titt som tätt och är vi inte på samma plats passar jag på att få se honom på tv. I helgen kunde jag det (: Just nu är jag lite av i en svacka, eller det är vi båda två. Saknar, saknar och saknar. Men allt jobb tar sin tid därnere och allt han gör är för vår framtid och bebisens och min skull, men det är tufft till och från och någon gång rullar några tårar nerför kinderna av saknad. Men jag försöker intala mig att vara stark, tiden går snabbt och snart är vi tillsammans för alltid, inte han där och jag här! LÄNGTAR! i bakhuvudet fanns alltid den här tanken att det kommer inte funka i längden att han har sina buisness där och jag har ett heltidsjobb här men det har gått i snart 3 år men nu är droppen snart nådd och jag kan inte vänta en dag till att få flytta ner till min stad ♥ där jag känner mej hemma, tillsammans med min G och vår lilla ***** som då kommit till oss! ♥ Tanken att det kommer vara så snart gör att jag klarar detta. ♥
 

Helgen som var!

 
Dagens: Ballerina Michael Kors, väska Louis Vuitton Neverfull, brallor, top och jacka H&M, iphoneskal Marc Jacobs, armband Shamballa, diadem Glitter, brillor från USA.
 
Godmorgon på er,
 
helgen flög förbi snabbt men bra det då, ett steg närmre att G är hemma snart! Jag passade på att rensa (som ni ser med bloppisen! fler grejjer kommer upp!) och storstädade, postade lite paket, gjorde lite torghandel (grönsaker och frukt) lagade massa mat inför veckan och söndagen promenerade jag ner på stan, tog en baguette i solen och myste! Såklart supertråkigt att vara ensam en hel ledig helg! :(
 

Vecka 21 (20+2) (halvtid redan!)

 
Bebisen: Barnet är nu ca 18 cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 290 g i början av veckan och ca 360 g vid veckans slut. Bebisen rör sig fritt i fostervätskan. Nu kan du kanske känna mer regelrätta sparkar långt upp i magen och ända nere vid blygdbenet. Bebisens första avföring, s.k. mekonium eller barnbeck, börjar bildas i tarmen. Sinnesorganen utvecklas i raskt takt och smaklökarna på tungan är färdiga. Barnet börjar reagera på smärta.
 
Mamman: Du kan nu känna livmodern nära naveln. Brösten kan börja läcka råmjölk, ditt barns första kost. Tänk på hur du sitter och ligger men även på hur du lyfter saker. Var försiktig med din rygg som redan är påfrestad. Bäckenet börjar bli mer rörligt på grund av graviditetshormonerna.