Mysig kväll

Har haft en mysig kväll i Istanbul tillsammans. Vi har promenerat, kikat i butiker och druckit öl och vin på Benzin! Det känns som att det är lugnet före stormen nu, har SÅ mycket att göra närmsta dagarna. Imorgon blir det att gå upp tidigt och sticka till Sofia vi ska besöka blombutiken och beställa bukett till mej! Sen på eftermiddagen ska jag träffa DJ:n, bandet och dekoratören. Ska försöka hinna sola lite på hotellets terass i morgon också, hoppas jag hinner det!

Mamma, A-K o. Hanna är här!


Äntligen hemma - en lååång dag. I förmiddags var vi och köpte finskor till G sen åkte vi över till europeiska sidan och flygplatsen för att hämta mamma, A-K och Hanna! Å, så himla kul att se dem och att de har landat. Jag kommer inte kunna hinna att hämta alla som kommer men har lovat mamma och hennes vänner iallafall! Mamma och Hanna har ju varit i Istanbul tidigare då jag bodde här men för A-K var det första gången. Har spenderat nästan hela dagen med dem, vi åkte alla och åt på Günaydin i Kucukyali där G bjöd på turkisk utsökt mat!

Godmorgon!

I natt har jag sovit som en prinsessa och behövde verkligen varje minut för att klara av ett sånt här tempo. Jag slocknade kl. 23.00 och vaknade nyss, hoppade in i duschen och sitter här nu med ansiktsmask och kaffe! Snart blir det en tur ut till flygplatsen (Atatürken) för att hämta min mamma, min lillasyster och en vän till familjen. Mina första gäster! Det är ca. 25-30 st. som kommer komma och det är jag jätteglad för! Min bror kommer på torsdagkväll tillsammans med alla mina kusiner. Och det bästa av allt är att nästan alla bor på hotellet jag rekommenderat som jag har bara 5 min. promenad till och igår var vi och pratade med hotellet som sa att jag fick vara här hur mycket jag ville!

Nu ska jag svara på era kommentarer.