Gott Nytt 2012!


Vill önska er läsare ett Gott Nytt År!

Hoppas ni alla får en toppen nyårsafton!

Vi ska börja fixa oss ordning för en spännande kväll tillsammans med vänner! Hoppas på god mat, roliga lekar och en massa fyrverkerier :)

Vi ses år 2012  - ett nytt bloggår.Är lite stressade just nu så hinner inte med en bild på oss/mig så ni får se lite av mina julklappar jag fick i år! Ett jättefint sallads/fruktfat av mamma! Kommer serveras många smarriga mixar där i sommar hoppas jag.I Leksandleksand if vann med 3-1 mot södertälje! gud, år sen jag satt på hockeyläktarn, kommer ju från en by 15 min. från leksand men leksand har aldrig vart favoritlaget eftersom vi var göteborgare så sporrade brorsan min att hålla på västra frölunda istället. då på den tiden man skulle gilla hockey och böt hockeybilder i skolan och sånt. minns ni? g älskade det och vi hade en trevlig kväll med trevlig sällskap med oss!

nu laddar vi inför imorgon och nyår och nu ligger jag här med laptopen och BÅDA hundarna. nära ska de vara!

Soppa & Hockeyladdar inför en kväll i ishallen i leksand! här hemma har vi blivit bjudna på superjummy fisksoppa med vitlöksbröd och haft stort middagsbord och nu har vi blivit bjudna på hockeymatch i leksand, för ett sportfreak som g blir ju detta väldigt kul! så nu ska vi åka allihopa, hockey är roligt!