Vardagsrummet ♥

 
Såhär ser vårt vardagsrum/matsalsrum ut. Det mesta är från Ikea och soffan (kivik) beställde vi i ljusgrått, men enligt G som packade upp soffan när jag var i Sverige, så skickade dem fel färg. Så man kan ju undra varför han satte ihop den då? Rätt så stor skillnad på mörkgrå/ljusgrå men vet ni, jag tror han ljuger. Jag tror han ville ha en mörkare soffa och beställde det och drog enit lögn till mig, men orkade inte bry mej, det blev bra ändå (fast hade viljat ha den ljusgråa) Kandelabern i hörnet är från Chilli/Sverige och fått åka hela vägen från Sverige! Även kuddfodralen, pläden, lampan har också fått flyga. Mattorna är dock köpta här (Ikea) 
 
Detta rummet är jag mest nöjd med och de andra rummen är lite halvfärdiga, så därför har jag inte visat mycket därifrån. Men det kommer!
 

Söthetsdöden...!

 
Dagens mellis blev en pannkaka från gårdagens middag (hemmagjord tomatsoppa med pannkisar) som jag gjorde till plättar med frysta hallon, grädde och kiwi. Så gott!
 

Godkväll 
 

Den här veckan har vi varit hemma mycket jag och Eidan och vet ni att jag älskar det och dagarna går så fort med honom ♥ Vi gör lite olika saker varje dag här hemma, men en bebis tar mycket tid och nu vill Eidan ha mycket uppmärksamhet så man får inte planera upp sej för mycket. Förutom alla vardagssysslor man har här hemma som  morgonrutinerna med allt vad det innebär, frukost, blöjbyte, sovning, lek och matning så har vi bakat och även gjort middagar hela veckan (jag kan erkänna att jag är lite lat när det kommer till matlagning så äter gärna ute...) men denna vecka har jag lagat middag VARJE kväll! Idag lyxade jag till det med kött, svampsås och potatispure tillsammans med mannen min 
 
Annars är Eidan ett riktigt litet charmtroll nu och vi dör söthetsdöden varje dag flera ggr om dagen. Han är så go! Han tycker saker är så roliga (läs: vi) hela tiden och när han skrattar... Mitt hjärta stannar då. Sånt där härligt skratt och hela han lyser. Ibland vet vi inte ens om att det vi gör är roligt, utan plötsligt ser vi han bara sitta och gapflabba åt oss. Härliga lilla unge! Annars är det mycket spännande att dra i mammas hår (AJ!) pilla på alla kuddar, ligga i gymmet och bli arg på alla leksaker som han inte lyckas få loss och sen har vi det här med TV... Vi har ju både i tv-rummet/sovrummet och Eidan är helt besatt av tv stundtals. Svårt att få han att inte titta! Jag är dock inte speciellt hård och känner inte att jag får dåligt samvete, men jag vet att många undviker tv till de små. Men det tycker jag är upp till var och en! Ibland är det riktigt mysigt på morgonkvisten att titta på lite tecknat tillsammans.
 

Tired mama.

 
Så en morsning till er från mig och lillen! 
 
Oj, idag blev det verkligen sovmorgon. Jag älskar att Eidan sover med oss men j.i.s.s.e.s vad den här lilla nissen sparkar och rör sej om nätterna. Han ligger och lyfter sina ben upp om och om igen och även viftar och slår med armarna. Man får X antal sparkar i ryggen om nätterna och jag känner mig helt överkörd på morgonen. Men samtidigt ligger han och sover. Så han somnade först vid 22.00 och sen vaknade JAG (inte han!) vid 03, 04, 06, 07, 08, (då gick Gurays alarm igång!) men då sa jag till Nissen att nu får du ge din mamma en sovmorgon och de gjorde han så vaknade vi vid 10-tiden istället. Han är väldigt lätt att få och somna om, skönt nog! Så idag blir det chilledill och det är kallt och tråkigt väder ute ändå.
 
Jag älskar Eidans nya frilla, en riktig tuffing med en kaluffs på mitten och ingenting på sidorna. Och nej, han har inte bruna ögon, de är fortfarande blå och kommer säkert vara så då ingen har bruna ögon av oss men kameran gör dem mörka...