SÖNDAGKVÄLL ♥

Det här är min standard på kvällarna från soffan: lilla bloggdatorn, favoritmuggen från IKEA med varmt te och burken med teér (det blir sällan en kopp så måste jag upp och kissa hela natten istället)
 
Godkväll raringar!
 
Ursäkta tråkig blogg i helgen men jag har varit SÅ trött...! Zzzzz... Har försökt komma över på pluskontot eftersom jag legat minus alldeles för mycket sista veckorna. Myser omkring här hemma i mina nya mystofflor/sockor som jag bara ä l s k a r och tittar just nu på X-factor och jag blir rörd när dem sjunger! Gud, dem är så duktiga! Jag blir så lätt rörd i såna här program när man ser sådan äkte glädje och lycka hos deltagarna, killarna som rappade var ju g.r.y.m.m.a!
 
 
Tips! Dessa är verkligen HUR mysiga som helst att gå hemma i lägenheten med nu när det börjar bli mörkt, kallt och vinter. Finns på RUSTA för endast 59 kr.
 
Nu är det söndagkväll, dags att ladda batterier för en ny arbetsvecka, brukar ha tacos/film-mys som riktiga Svenssons på söndagarna med G men han fattas här hemma.

It´s Weekend !

 
Dagens: Skor Converse. Jeans H&M. Trenchcoat Mango. Väska Nine West.
 
G O D  M O R G O N !!!
 
NU är verkligen hösten här... de oranga löven faller ner från trädet utanför butiken, regnet droppar från skyltfönstret och ja, det kanske inte är så konstigt, oktober knackar ju på dörren! Jag gillar hösten, men jag kan inte undgå att jag saknar sommaren lite ändå faktiskt. Jag är en riktig sommartjej! men på något sätt är det mysigt med alla årstider ändå, när jag bodde i Turkiet och på Malta kunde jag faktiskt sakna hösten/vintern! Min trenchcoat från Mango är en kär vår/vintervän.
 
Med en mumsig blåbärssmoothie, stark kaffe & färsk bageribröd är jag redo för en jobblördag i butiken, först ut blev en gruppresa till Barcelona. Grupper är ALLTID roligt!
 
Efter stängning blir det nog lite span på stan, chefen har tipsat om färska blommor och jag måste kolla in schyssta vinterstövlar (svårt!) och jacka till G.