Istanbul - Antalya.

Tjingeling!

Här sitter jag och väntar på taxi som ska ta oss ut till flygplatsen och ner till Antalya. Jag har packat resväskan med massa skvallertidningar och laddat ner hela säsong 5 av The Real Housewives of New Jersey. Drama när det är som bäst och jag älskar dessa galna italienska hemmafruar! Ofta rätt stora temperaturskillnader Istanbul vs Antalya såhär års då vi har mer höst och dem fortfarande sommar. Så, bikinisarna, flipflopsen och shortsen är nerpackade. Eidan fick välja tre leksaker så en boll, en bil och en bok fick han plats med i sin lilla kånken! Men han ska nig klara sej med alla pooler, gungor, barnklubbar och lekrum som finns på hotellet. Vi kommer fortfarande bo på femstjärniga ***** Kremlin Palace Hotel/Topkapi Palace hotel som ligger vid Lara Beach/Antalya. 
 
 
 
Min spontana man sålde vår bil imorse, bara sådär! Nu är han ute efter nått nytt, men det blir nog inget nytt köp nu under oktober eftersom vi inte kommer vara hemma mycket. Nepp! Nu måste jag skriva ut våra boardingkort, packa det sista och sen åka! Skönt att resa två denna gången så man slipper allt kånkande själv. Puh!
 
 
Louis Vuitton Neverfull blir handbagaget till denna resa, då den är toppen att resa med för den just inte blir full och nu packar både min man och Eidan ner allt sitt i mina väskor så stor plats är ett stort behov. 

Eidans garderob!

 
 
 
 
 
GAP, Zara & H&M har mycket fint och det mesta kommer från dessa butiker!
 
Till vår pojke! Eidan har fått en helt ny garderob i födelsedagspresent. Tack till alla våra fina vänner här i stan som gav så mycket fint! Jag kunde inte få med allt på bild, men i princip en helt ny full garderob med massa varmt och tjusigt inför hösten! Jeans, mysbyxor, hoodies, väst, cardigans, stickade tröjor, skjortor! Han håller precis på att växa ur sina sommarkläder, så dem får följa ner till Antalya i veckan och sen när vi kommer hem igen är det ännu mera höst i stan och då ligger allt redo. Jag tycker inte man gör annat än rensar käder på den här lilla killen, men det känns alltid lika skönt när det är gjort! 
 
Veckan började med att vi promenerade till vårdcentralen här i Suadiye där vi är skrivna och dit Eidan går. Det är gratis att gå där (får frågan ofta i Sverige) och ser ungefär ut exakt som bvc i Sverige. Inkl. Vaccinationerna, dock så gör man några fler här och någon gång extra. Ex. TBC, hepatit B och vattkoppor tar man här och idag tog vi mot vattkoppor bland annat, Eidan blev såklart ledsen men allt gick bra. Jag tror nu att vi slipper alla dessa vaccinationer på några år nu, men är inte säker. 
 
Efter bvc blev det en promenad och hem för att packa, tvätta och städa, allt tar lite längre tid då Eidan gärna drar ut allt jag plockar undan. Men nu är väskorna packade för Antalya! Eidan och Guray är och säger hejdå till svärisarna som åker imorgonbitti också, min svärmor fick ytterligare en hjärtattack igår så måste åka hem till Ankara för att byta pacemaker. 
 
Oh yes, Dags för ytterligare ett skandinavisk beachvolleybolläger min man anordnar och denna grupp kommer från Finland! Vi bokade biljetter idag och flyger ner imorgonkväll för att bo på hotellet igen ett par veckor. Känns helt okej! :) Men dags för sommarkläder igen då!

Familjebrunch!

 
 
 
 
 
HAPPY SUNDAY!
 
Igårkväll var G på affärsmiddag till sent och efter kalaset och städning på det så somnade jag och Eidan jättetidigt, men trots en intensiv dag så bestämde jag mig för att bjuda över Eidans farmor, farfar, faster och farbror på söndagsbrunch! Så skickade iväg ett sms och det funkade för dem så imorse gick vi upp och ordnade en fin och smaskig brunch - som är min favoritmåltid! Macarons, färskpressad juice, stekta pannkakor med grädde, chokladsås eller sylt, frukt, hallonsmoothies, färska ciabattas, ostar, oliver, kalkon, grönsaker, piroger, muffins och det mesta från kalaset som blev över bjöd vi på!

Nu ligger vi mätta i soffan och de leker med Eidan i hans rum, imorgon är det dags för vår skrot att ta hans sista vaccinationer för ett tag, så imorgon bitti ska vi till vårdcentralen. Söndagen spenderas nog hemma för nu är jag trött på disk och fix! ;)