Du kommer alltid vara viktigast.

 
Det absolut viktigaste för mig är min son, alla små problem i livet är egentligen helt oviktiga jämfört med honom. Det finns inte en minut jag vill vara ifrån honom och han kommer före ALLA. Älskar dej så mycket min Eidan / Mamma.
 

Brandium & Playland

 
En morsa redo att shoppa! 
 
 
En del av PLAYLAND där man kunde hyra olika djur att rida på, såg riktigt kul ut!
 
 
Eidan är i paradiset för han älskaaaar sånt här! Farbror Eray till höger tog med honom och lekte här.
 
 
Eidan och Eray skippade shoppingen och lekte loss på Playland 1 timme medan vi försökte hitta skor till min Svärmor, lättare sagt än gjort!
 
Hej raringar! I fredagskväll kom pappa Guray hem tidigare än väntat från Italien pga att han kände sej sjuk. Och ja, ni vet ju hur hemskt det är när killar är sjuka och är dem just från detta land är dem ÄNNU sjukare! Så det blev en positiv överraskning på fredagkvällen. Men han var dock sjuk och har varit hela helgen så i går bestämde jag mej för att ta min svärmor och svägerska samt Eidan på en shoppingrunda! De har tjatat om att de vill köpa outfits till oss inför förlovningsfesten som är nästa helg, egentligen skulle den äga rum på lördagen men då skulle tydligen Påven dit (?) så de bokade upp söndagen! Stället heter Riva och ligger i Sariyer, men mer vet jag inte. Ser dock fram emot festen, få klä upp sej och så är jag ju glad för min svåger och Dilans skull! Hur som, jag åkte och hämtade dem och vi åkte upp till Brandium som jag vet har H&M. Hade spanat in en svart paljettklänning på hemsidan, men såklart var den slut! Hittade en annan jag gillade som vi tog ändå, men de tjatande fortfarande om att vi skulle kolla in ytterligare en klänning till mig, så det blir säkert ett till shoppingbesök i veckan! Vi hittade även lite söta kostymkläder till Eidan, den shoppingen gick snabb och vi var nöjda! Sedan kom ett uppdrag jag visste skulle bli långrandigt, hitta skor till min svärmor! Jag skojar inte om vi besökte 20 skobutiker och dubbelt så många skor, men inget köp blev det. Jag är van att det alltid blir så här men en butik tar ungefär en timme för min svägerska/svärmor, beslutsångest deluxe och analysering deluxe! Vi tog och åt på NUM NUM och likadär tog det en timma innan de bestämt sej från menyn, men det var i slutändan en trevlig dag och vi hade skoj även om det blev långrandigt till och från! Jag tror man måste vara med dem, för att förstå vad jag pratar om.
 
 
 

X-mas Cookies!

 
Igår hade vi bakdag hos oss! Dags för att göra lite julgotta och även om vi blir borta över jul så är tiden innan mysigast och att man har nått gott på kvällarna. Vi skippade de klassiska som typ ischoklad, lussebullar och knäck utan gick på Rocky Roads, Snickerskaka, Morotskaka och Pepparkakor. Denise min gulliga vän joinade oss med baket och blev här hela dagen tills sen kväll och vi hade världens mysigaste dag! Drack glögg, fikade, var ute och promenerade med Eidan, pratade om allt mellan himmel och jord för gårdagen bjöd på många förvirrade tankar från min sida minst sagt!
 
 
Skojar inte, det här är den godaste morotskaka jag ätit! Och det bästa? Den finns i vår kyl!
 
 
Peppisar, alla fick varsitt hjärta med sin bokstav på.