Med barnen på bad!

 
 Har precis krypit ner hos mina små liv  De ligger helt utslagna! Eidan somnade sittandes i soffan typ. Det blev en hel del för honom idag! Syrran tog med han ner till änderna och sen vidare ner på stan och biblan för lite lek och bokläsning! Han gick själv hela vägen fram och tillbaka. Väl hemma hade jag gjort lunch till dem och eftermiddgasnapen fick vi hoppa över då en eftermiddag på badhuset stod på schemat. Vi packade badblöjor, frukt, handdukar och badkläder och åkte upp på Lugnet. Lara fick inviga sin nya baddräkt och var så söt i den! Jag dog lite när jag fick se henne i den, hon börjar bli alldeles för söt! Hon helgillade babypoolen (som är extra varm) och tittade stort på brorsan som härjade runt. Mormor, Filip & Syrran var också med så jag fick hjälp med barnen och kunde både simma 25 längder (behövs efter denna påsk..hrmf!) och ångbasta läääänge! Kändes som jag svettades ur ett dussin skit. Såna här grejer älskar jag att göra med barnen och min familj här! Smart som man oftast blir som mamma är att ligga ett steg före oftast så jag hade redan gjort en jättegod thainudelsoppa innan som bara var att värma på när vi kom hem, hungriga & trötta! 
 
Laras söta baddräkt.
 
 
Nu ska jag titta på mina sovandes barn innan jag själv dunar. Jag älskar att titta på dem när de sover. 
 

Kort gratis!

 
 
Godmorgon!
 
Igårkväll satt jag med lite pyzzel då syrran tog hand om barnen. Jag har framkallat foton på Lara som jag ska skicka till dem som gratulerat henne/oss med fina presenter eller kort när hon kom till världen. Och jag tycker det är en trevlig gest att skicka nått tillbaka. Jag framkallade mina foton på FUJI och brukar göra det när jag är hemma! Nu kan ni få 50 foton gratis, fram till imorgon 31/3. Gå in på - www.fujidirekt.se/50gratis
Man betalar bara fraktkostnaden på 49:- men korten är gratis! Även bra pris på förstoringar har dem.
 
Snart ska syrran och Eidan gå ner till biblan en sväng sen ska vi ta oss till badhuset i eftermiddag!
 

Mera shoppingtips till er!

 
Här får du helt enkelt bonus på det du handlar online för! Inga stora summor men blir det lite onlineshopping på 1 år så har man en extra summa att ha lite skoj för i slutändan. Detta finns både i Turkiet och i Sverige.
Väldigt enkelt att använda och för att få bonusen så går man in på internetsidan via sitt konto på bonuspay istället för att direkt besöka sajten, då registeras bonusen. Man kan få allt från 2-15%. Har man då en större beställning blir det såklart en liten slant! Ex. Jag tänkte handla de populära nappflaskorna från Twistshake till Lara främst och hade även spanat in de söta bordsunderläggen till barnen från KG Design (ett svart moln till Eidan och ett ljusrosa till lara) och hittade båda här, men gick via min sida på bonuspay in till samma sida och fick därmed 5% på beställning insatt på mitt bonuskonto.
 
Intresserad? Registrera ett konto HÄR.