We like each other!


Ingen tvekan om att de här två figurerna gillar varandra... lämnar man dem ensam ligger de gärna bredvid varandra! Och kissen älskar att kela med vovven! När jag gick ner i tvättstugan i morse kom jag upp till lägenheten igen och då satt de både tittandes på min data - såg precis ut som om de satt och lyssnade och diggade till spotify. Så sött! Saknar bara Leia...
Season 6 - 27 aprilFick ett tips av en söt läsare som har en The Hills & The City-blogg! (ett tips för er som är lika fanatiska som jag!!) om att säsong 6 av The Hills sätter igång nu den 27 april! Kan inte vänta! Enligt trailern är det superspännande! :) Säkert mer drama än någonsin! Heidi gör en totalrenovering av både nylle och kropp och mycket värker kretsa kring det, hon ser inte vacker ut om jag får säga min mening... och för första gången får man se Spencer gråta!! Oj oj. Can´t wait.Kika på den här länken!
 

http://hillsandcity.blogg.se/2010/march/the-hills-trailer-sasong-6.htmlAndra tips att slänga iväg dötimmar på är...!http://www.mtv.se/program/peak-season/


http://www.mtv.se/program/jersey-shore/

Onsdag!


Har precis skypat med Gs familj! :) Han har ledigt några dagar och har varit i Ankara och hälsat på! Fick prata med nästan alla och min turkiska fick övas! Men det gick riktigt bra! Kan inte vänta förrens jag börjar skolan i höst! :) Men hans mamma är så snäll och säger att min turkiska är jättebra och att jag är saknad därborta. :)

 

Carro kommer hit snart, min lilla pudding! :) har lovat att laga till något till oss två!

 

Ikväll är det tänkt att jag och min syster ska ha en Syster-kväll då hon fyllt år nyss! Men vet inte vad jag ska ge henne. Bio, restaurang eller få shoppa valfritt klädesplagg?