Status:

Imorgon är det sista dagen vi kommer vara i denna lägenheten, vad konstigt det känns... Iallafall 1,5 år bodde vi här och vi älskar vår lägenhet! V.e.r.k.l.i.g.e.n. Den var toppen för oss! Men det hade verkligen inte funkat att bo kvar i denna med en bebis och G måste verkligen ha eget kontor. Men det var en bra lägenhet under tiden vi bodde här och jag kommer sakna den. 
 
Både idag och imorgon har vi hållt på med att flyttstäda. Och samtidigt försökt underhålla lille Skrot. Vissa dagar sover han långa naps och vissa dagar blir det bara en liten stund här och där och så var fallet idag, mycket nyfiken liten kille på vad vi sysslade med men lite musik och tända lampor i taket kunde underhålla medan mamma och pappa skura spisar och kylskåp. Snart kommer G åka väg och jag kommer säkert få en chock att plötsligt vara ensam med Eidan, eller ensam kommer jag inte jämt vara eftersom vi kommer vara hos min mamma men jag tror det kommer vara lite skillnad, för han tar hand om Eidan väldigt mycket. På fredag åker vi, lilla familjen, till Dalarna, G stannar med oss några dagar sen åker han nästa vecka ner till I, det blir mycket jobb för honom men också ska det fixas lägenhet och bil och allt därtill. Jag är SÅ glad att jag slipper det och kan njuta av Eidan och dagar uppe i Dalarna! 
 
När vi är uppe i Dalarna så lovar jag bättre uppdateringar! 

Ester Elonora

Godmorgon! Vill tipsa om dessa fina sjalar likt Missoni som jag fick syn på igår från ett av mina favoritmärken Ester Elonora. Finns att köpa på www.isacouture.se där det också finns ponchos i samma mönster för bara 314 kr. Galet fynd! Om man tex är sugen på en missonisjal men inte vill punga ut 2000 för en sån!
 
Jag har precis druckit upp morgonkaffet och nu börjar grovstädningen av lägenheten. G tar spisen och ugnen idag och jag börjar med garderoben. Vår lilla skrotunge vaknade såklart nör vi la honom ner för natten och var på toppenhumör då mamma och pappa skulle sova. Men han låg mest och tittade och sprattlade, sen vart han trött igen och somnade. Så vi fick vår sömn och Eidan vaknade som vanligt två ggr för mat. En gång vid 03.00 och en gång vid 07.00 och den vid 03.00 bjöd också på en rejäl bomb i blöjan! som smet ut på delar av sängkläderna som jag fick tvätta mitt i natten. Vill inte att de ska bli förstörda med fläckar. Och sen när det var gjort och man kommer tillbaka till lillen som känner sej så RELAX och bjuder på det underbaraste leendet... som man smälter! hans smp glädjerop och leende får mej att glömma ALLT! 
 
 

Sleeping Baby

 
Har hittat en superrolig app som jag helt fastnat i och gjorde bl a den här söta tavlan till lille skrot. Det var min första på test och därefter har jag gjort en massa som jag är SÅ nöjd med! Visar Er sen!
 
Hela söndagen har vi haft en superdupertrött kille här hemma. Han har bara viljat sova om och om igen. Trots musik från spotify och dusch med pappa så vaknade han inte till riktigt så det blev en tidig natt för lille herr Sahin. 
 
Jag ligger bredvid nu och tittade på bilder på mobilen av Eidan, även om han ligger fem cm ifrån så saknar jag honom. Så jag ligger och pussar, pussar och pussar på han. Ja, om man kan pussa sönder sitt barn så är jag och G nära. Eller titta sönder... Obeskrivlig kärlek. 
 

Duscha och bada älskar han och han ligger gärna och lyssnar på mina musiklistor på datorn då jag sjunger till.