Min andra kärlek ♥Min bebis Tog dessa i söndags när vi låg i parken. Min fina tjej! Hon betyder verkligen så mycket för mej. Världens goaste! Antagligen kommer hon bli min på heltid den dagen Wilma inte finns bland oss längre, men så länge hon finns med oss får de vara med varandra för de mår de bäst av. Leia har underbett, det är därför hennes mun ser lite rolig ut (översta bilden) hon ser ut att le lite grann hela tiden. K.ä.r.l.e.k.

Citrongult och vit spets från Gina Tricot
Gina Tricot är normalt en affär jag sällan handlar i, blir något litet plagg då och då men det händer inte alltför ofta! Nu har jag dock spanat in två godbitar. Klänningen vart jag helt såld på! Jag älskar långklänningar och helst i bomull och trikå då är dem så härliga och mjuka att gå runt i, man får vädra magen och den får härja helt fritt ;-) Och volangen upptill är ju bara så sööööt! Även den bita byxdressen är så fint till sommarn. Klickar nog hem båda ikväll! Har verkligen shoppat så mycket sista tiden :-/ (mycket jag inte visat här...) men har köpt ett helt nytt hem och allt därtill :-( men, who cares? :)

Be my guest.For me...and for my guests...

Vill tipsa om riktigt fina & billiga pumptvålar!
De ser lite roligare/finare ut än de som säljs på matbutiken och kostar ca. 12 kr/st. Ovan finns på ÖB och nedan på RUSTA!