Nyårsblåsa!

 
Såhär fin kommer min lilla prins vara ikväll  Han har fått en fin minikostym med fluga/väst från sin moster i julklapp! Så söt  Själv blir det ett litet glittrigt linne. Tycker alltid det är kul att klä upp sej vid speciella högtider, tycker inte ni det också? Spännande med ett nytt år! Jag tror 2014 kommer bli så bra! Jag har ju världens bästaste lillkille att spendera det med.  Varje dag med honom är de bästa! Året i sej är mycket planerat redan och mycket skoj händer, sen fyller jag 30 år i sommar också så det skall väl firas på något sätt. Satan i gatan vad gammal man börjar bli, jag var ju nyss 20...? 
 
Hur som, åren blir bara bättre och bättre tycker jag och när man fått barn är det sonl ivet börjar om på nytt 

Egentid ♥

 
Idag passade jag på att besöka friisören för klipp/fön och gjorde även en manikyr. Eidans farmor och faster passade Eidan. Som jag skrev tidigare har jag inte något behov av att bara vara "Malin" för det får jag även när jag tar hand om Eidan om dagarna också, men visst blir det enklare att bara själv kunna tassa ner till frisören i samma byggnad och ga en timme eller två för lite härlig ompyssling. Det är tredje gången jag går till denna frisör och jag blir lika nöjd varje gång och somnar ofta när han fönar mitt hår. Idag lyxade jag till med predikyr också eftersom mina trötta fötter fått se bättre dagar. Som ny människa nu! 

Så, hur har tiden vart här hos svärföräldrarna då? Intensivt! som vanligt. Behöver nog ett eget kapitel för att förklara det ;-) det kanske kan vara kul för er att läsa! Man blir ju van och härdad, men tänk "Mitt feta grekiska bröllop" gånger hundra typ stundtals. Min turkiska är så pass bra att jag kan tackla det mesta nu och det är verkligen en fördel. De är så generösa att det nästan blir galet, jag får förklara sen. Guray har haft möten både igår och idag så jag har mestadels varit själv med alla. 
 
Vi ska åka till Gurays moster nu och hälsa på och äta mat (whatelse?) Eidans farmor är så hängiven att alla skall ge Guld till Eidan så vi åker typ runt och "samlar." Känns lite tattigt. Men jag tänker på att det är allt till Eidans bankkonto och framtid.

Eidan 3 månader ♥

 
 Nu har min lilla prins blivit hela 3 månader och 5 dagar  och GUD han är verkligen mitt allt och jag skulle inte kunna tänka mig en sekund utan honom. Ni vet, den otroligt starka känslan man får av att titta på sitt barn och känner att man älskar den så mycket att känslorna inte riktigt räcker till. Det rinner liksom över. Att bli mamma är verkligen det bästa som hänt i mitt liv! 
 
Som ni säkert förstått så är Eidan ett väldigt enkelt litet barn. Han är otroligt lättskött och glad hela tiden. Och livet med honom har hittills vart mycket enkelt. Jag helammar Eidan och har gjort hela tiden och han sover hela nätter, men somnar rätt sent och sover oftast till 9-tiden. Sällan vaknar han på natten, men ibland rör han sej i sömnen och då tar jag upp honom så han får äta lite och sen somna om lugnt. 
 
Han är rätt så lång och stor kille redan och många tror han är äldre än vad han är. Han ler till ALLA och skrattar väldigt mycket under dagarna. Att ligga och småprata älskar han, då svarar han tillbaka och just på morgonen/kvällen har han otroligt mycket att säga. Han är stark i rygg/nacke och sitter ibland upp själv när vi håller i armarna, eller med stöd av kuddar, ett litet tag. Han har vänt sej flera ggr från rygg till mage och tvärtom. Nu greppar han sina egna leksaker och ligger gärna länge och tittar på sin tumme och har gärna handen i munnen mest helst hela tiden. 
 
Det är verkligen en ära att vara mamma till Eidan och vi har så mycket mystid tillsammans, varenda minut. Jag känner aldrig att jag har nått behov av attl lämna ifrån mej honom, att ex gå ut och äta ensam med G, vi älskar verkligen att vara vi tre tillsammans hela tiden ♥ 
 
 Sista dagarna har han lärt sej göra en puss och smackar med munnen sådär mysigt ♥ Eidans ögon är blå och hans hår är cendre. Han är en mix av oss alla men han har absolut fått mest gener av min familj.