Moschino


Blev dödsförtjust i ett armband och en guldklocka från Moschino som jag hittade på den här italienska designers butiken vi besökte i helgen! Köpte den inte, men kan fortfarande inte få den ur mitt huvud. Den var SÅ fin! Så mycket Malin :) En klocka för mycket kan man väl inte ha...? Nästa gång jag besöker butiken och den finns kvar - slår vi till!

Kaffe it is.dagens: skor Guess. tights/linne/topp hm. jacka vero moda. väska dkny. sjal lindex.

Mooooooorning,

Jesus! Är lika trött idag som igår - om inte tröttare. Känns sådär första dagen på en NY vecka. Men med lite kaffe så ska vi nog ta oss igenom dagen. Här hemma ser vi lite på BBC Worldnews (morgonstandard!) dricker kaffe och myser, ska ta och få lite frisk luft och kila till kontoret nu!

Den här veckan kommer det att ske en massa happenings för oss, allt till det bästa hoppas jag! Vi åkte till flygplatsen igår och lämnade tillbaka vår hyrbil vi hyrt 1 månad, vilket innebär att vi är utan bil igen och det är fullkomligt oacceptabelt så köpa bil ligger på prio 1 denna månad! Vi är verkligen bilmänniskor och jag tycker man blir SÅ låst om man inte har bil...

Gotta go! Ciao.


Up in The HillsIdag tog vi bilen upp mot Hillsen och promenerade, andades frisk luft, njöt av tystnad och den vackra naturen! Allt för att försöka få bort "baksmällan!" Det finns så jättefina platser på Malta! Man börjar hitta sina favoriter. Madliena gillar jag, där är bilderna från idag! 

Naturting nära:

 

Små söta olivträdVackra blommor finns det överallt på malta