Dags för återbesök på BB!

 
Godmorgon! snart är den här killen redan 1 vecka gammal och idag är det dags att göra återbesök till BB för vägning/mätning! Vi bor jättenära så det kommer nog gå bra att ta oss dit. När jag hade värkar gick vi faktiskt till BB, hihi. Som han ätit denna vecka hoppas jag han gått upp i vikt! Idag kommer mormor, moster & lilla Leia och hälsar på Eidan för första gången också. Mys! Kommer bli så kul när de får se honom på riktigt. 
 

Just nu!

 
Just nu ligger lilla Eidan och äter för fulla muggar. Ingen hejd på hur mycket den här killen kan äta. Men samtidigt är det bra så amningen kommer igång och jag tror den börjar göra det nu. När Eidan kom ut så börja han tutta på en gång och jag hade honom vid brösten hela natten/morgonen på BB men första dagarna är det ju mer råmjölk som kommer men nu sista dygnet var de sprängfyllda och ömma och megastora vilket jag visste skulle ske efter några dagar och nu börjar det rinna till rejält. Funderar på att köpa en liten nappflaska att kunna fylla i så G ex kan mata. Har hört talas om Mams flaskor, är de bra? har ni bra tips till amning får ni gärna ge dem. Jag har inga sår än men första sekunderna när han börjar suga gör alltid lite ont, ska det alltid vara så? 
 
Några rutiner är än för tidigt att säga att vi har för det har vi inte men Eidan har hittills inte riktigt viljat sova djupt förrens vid 04.00-tiden och länge på morgonen/förmiddan och sen när jag ammat honom tar pappa G över och byter blöja och myser så jag får sova lite. Nu ska vi försöka lägga oss tidigare idag och se om lille E hänger med på detta!
 

Sådan kärlek!

 
My sleeping beauty. Oh my! Vilken crush jag har på den här killen, helt otroligt hur mycket kärlek som växer fram från första gången vi såg varandra...
 

Den här veckan har vart intensiv minst sagt... jag har ju blivit mamma med allt vad det innebär! Så ni förstår säkert att bloggen blir lite liggandes åt sidan men ska försöka att inte vara frånvarande! Nu ligger jag och min lilla skatt i soffan efter lite mat både för honom och för mig. Pappa G köpte kebabpizza och Eidan fick sin mjölk. Mamma Malin fick också en välförtjänt Ben & Jerries Strawberries & Cheesecake. Våra dagar går snabbt fram och redan imorgon så var det precis 1 vecka sedan jag började få lite småvärkar. Galet! Just nu är det mycket hemmamys som gäller med min lilla kille. Vi sover, äter och vill tutta mest hela tiden, bajsar, byter blöja, pussas och myser. Precis som det ska vara.
 
 
Eidan är väldigt lugn och mysig, han älskar att amma och mina bröst ser mer ut som Anna Nicole Smiths numera, men det lägger sig nog start. Han vill tutta hela natten helst eller ligga väldigt nära, på morgonen när det börjar ljusna börjar han bli trött och vill sova djupare i sin babynest och kan sova till lunch då. Då passar jag också på att sussa! Zzzzz.... På nåt konstigt sätt får man massa energi och känner sig inte så trött. Nu ringer mormor!
 
Älskar vår lille pojke helt oändligt mycket!