Happy Birthday to me!

 
Idag 30/6 fyller lilla jag 29 år. Sista året som 20-nånting. Det ska firas! Bloggar om min födelsedag och vad min man hittade på senare idag! Kram! 
 

Turkosblått i Öludeniz

 
Vackra vyer över lilla semesterorten Öludeniz
 

Vi har nu flyttat ner i dalen och det rätta Öludeniz enligt mig. Innan hamnade vi som sagt i övre Öludeniz vilket inte alls var lika trevligt. Och vilket hotell vi checkat in på! OMG! Håll mig hårt. Vi gick runt säkert en timma bara för att säga "Wooooow..." Hundra gånger till hotellets trädgård. Och vilken utsikt! Jag har aldrig bott på ett hotell med denna utsikt tidigare, visar er sen! 
 
Nu ligger vi på stranden i Öludeniz och solar, lyssnar på svensk radio och har det bra! Bästa stunden isolen är mellan 17-19 om jag får bestämma. 
 
 

Vecka 30 (29+1)

 
Bebisen: bebisen är 38 cm lång ca nu och väger ca 1,5 kg. Bebisen sk lanugohår börjar försvinna. Bebisen stänger/öppnar ögonen. Skelettet hårdnat, lungor, hjärna och muskler fortsätter utvecklas. En del barn börjar lägga sej med huvudet ner redan nu. Du kan känna att bebisens huvud ligger nere mot bäckenet och fötterna upp mot bröstkorgen.
 
Mamman: all extra vikt påverkar din rygg. Lungorna tar upp 20% mer syre vilket kan göra att du känner dej mer andfådd. Bebisen växer extra mycket nu, vilket ockdå kan göra dej illamående. 
 
Jag: Som ni ser på bilderna så mår jag bättre som gravid än icke gravid. Vi låg och pratade om min graviditet igår jag och G vid poolen att det nästan känns som min kropp älskar att vara gravid. Den gillar verkligen det här och tar hand om mig och bebisen på alla sätt, sviker oss aldrig! På alla appar står det om att jag skall känna si och så nu, bli svullen, må illa, ha ont här och där och vara trött, men jag mår så fantastiskt bra! Jag glömmer ibland att jag är gravid. Allt är som vanligt fast bättre. Jag äter precis som vanligt, cravings är inget jag fått. Jag sover lika bra som vanligt och hela nätter med kanske 1-2 kisspauser. Det ändå jag kan känna är att det t.ex är bökigare att ändra sovställning alt ta mig upp ur solstolar etc. Lilla bebis rör sig konstant och har nog vant sej med värmen.  Det enda jag undrar över är vart all dryck tar vägen? Jag dricker säkert 1-2 L/dag och kissar ut 2 glas. Likaså var det hemma i Svea så kan inte bara bero på värmen...?