The Gucci Diaperbag

 
I den bruna stora påsen fanns denna godbit, en diaperbag från gucci. 
 
Ipaden är laddad med Bamseappar/Alfonsappar/Stadens Hjältar filmer, passen är framtagna och väskan fylld med allt från blöjor till presenter. Dags för Sverige! 17 dagar i ljuvliga Svea väntar oss! 
Det blir en lång resdag för oss men Eidan är duktig på att resa, lite mer spring i benen nu för tiden bara. Vi åker 10.20 härifrån men kommer inte komma till Falun förrens ikväll, bokade lite senare tågbiljetter så vi säkert inte behöver stressa! Finns det någon lekplats på Arlanda, någon som vet? Annars satsar vi på en korv med bröd och lite spring i skycity, finns ju lite mer affärer där nu än förr. 
 
Vi hörs när vi är hemma i Sverige! 
 

It's all about family

 
 
 
 
 
Idag på morgonen när jag och Eidan satt och ritade med hans kritor (som han sen skulle prompt trycka in i hans hippiebuss så alla kritorna bröts av på mitten...) kom pappa G hem från jobbresa. Han var trött såklart efter intensiva dagar men tog ledigt idag så vi kunde alla vara tillsammans eftersom jag och E reser hem till Sverige imorgon. Det blir jobbigare för G att vara ifrån Eidan mer och mer märker jag, ju äldre Eidan blir. Efter Eidans lunch och nap tog vi en promenad ner till VAPIANO och satte oss. En av mina favoriter här, de gör absolut bäst sallader/pizza/pasta! Min favoritpizza är Bruschetta! Rucollasallad, parmesan och tomater. Pizzorna är tunna också och inte så tjocka som de är oftast på andra pizzaställen. Vi gick sedan ner mot havet, världens finaste vårkväll ute och jag älskar verkligen att bo här. Guray lekte med Eidan i en av lekparkerna och jag satt på en parkbänk i solen. Jag är oftast lektant annars så nu fick pappan ta över! 
 

GUCCI

 
Säkert fler än jag som älskar överraskningar om de prickar helt rätt. Min man är väldigt bra på det, någon gång per år får jag något extra fint och oftast lite dyrare. Något han sett jag spanat på länge eller pratat om mycket eller klämt på lite extra om vi vart ute på shoppingrunda. Jag tänker dock aldrig på att han ska köpa det så därför blir jag alltid lika förvånad och fnittrig när jag ser han shoppat nått. Oftast får jag det när han tycker jag är värd det, denna gång tror jag det berodde mycket på att han jobbat/rest mycket och jag och Eidan har vart själva mycket, hur som - a brown big bag from gucci. Och ja. Det är ju såklart en väska! Men inte vilken som helst. Någon jag viljat ha länge och som är passande min livstil idag! Gissa?!
 

Söndagkväll, vi är lite piggare än vanligt pga sommartiden. G flög imorse och hade helt missat det så det blev en stressig morgon, men han flög inrikes så tur var det! Jag har precis läst Alfons och Pettson & Findus för E, borstat tänderna (han är så duktig på att gapa och låta
mej borsta) och nu ser det ut som att Eidans halva bilsamling ska få sova med oss i natt med. AJ. Han älskar sina bilar och en speciellt som ser ut som en hippiebuss. Nallar eller snuttar har aldrig vart nåt för E men hans bilar står honom nära och sagt - hippiebussen är hans älskling.