Stockholm 7-8 maj

Foto av Scandic Anglais, Stockholm

Dubbelrum på 4-stjärniga Scandic Anglais bokat i Sthlm. :) Nästa helg åker jag till Stockholm och träffar min Carro för en mysig weekend, vi hoppas på shopping, en massa tid i SPA-avdelning/relaxet på hotellet och en massa god mat och skvaller!

Nu har jag jobbat klart för dagen, snart kommer G hit till jobbet och vi ska ut på stan lite!

Älsklingen.

Igår landade min babe på svensk mark, som ni vet har jag längtat. Mötte upp honom inne i stan på min rast, vi satte oss med latte från Espressohouse och njöt solen och att se varann :) Han åkte sen hem till oss och jag var tvungen att jobba några timmar mer men slutade tidigt och kunde njuta en fredagskväll ihop! MYS :)

Vi åt pizza hos våra grannar, var ute i solen och åt massa godis :) Mysigt att ha honom hemma igen...
G kunde inte förstå att det var mer sommar här än i sommarlandet Turkiet och att då vi fortfarande åt pizza kl. 21.00 på kvällen så var det ljust ute! It´s Sweden! Är det inte för mörkt så är det för ljust? :)


Valborgsmässoafton!Skor: Converse, jeans: H&M, blus/linne: Primark, jacka: Mango, väska: LV

Idag är det valborgsmässoafton! Vet inte vart jag varit och vad jag sysslat med andra valborgsmässoaftonar men för en gångs skull är jag och bor i Sverige och då måste man ju kolla in galenheterna. Mamma sa att avenyn borde besökas för någon parad så vi får väl strosa ner där i kväll och kolla in allt!
Min gulligaste och raraste kusin Patrik är i stan och hoppas på att få se honom ikväll, den skitungen njuter en solig lördag på Liseberg idag medan jag måste sitta och jobba, men imorgon väntar ledighet.
Vad har ni för valborgsplaner?
Jag ska möta upp G efter jobbet och sen får vi kika runt på stan, ev. träffa Patrik och kanske sätta oss nånstans.

Glad valborg!