Min stora feta turkiska semester!

 
Bloggen fick lite ledigt denna vecka också. Dagarna har gått fort här men det har varit en väldigt bra & härlig vecka! Har man inga förväntningar alls och bara tar allt som det kommer blir det oftast bra! Det har varit komiskt till och från och några ggr har jag nästan rivit av mig håret men jag är så nöjd och glad att vi gjorde denna semester med farmor och farfar och barnens faster som anlände de sista tre dagarna! Vi har haft himla fina dagar ihop och det här var ett utmärkt alternativ att ses allihopa en längre tid men samtidigt inte gå varann på nerverna. Alla har sitt eget rum, inget tjaffs om mat eller städ och alla är glada att få sola, bada, gå på aktiviteter och bara njuta av dagarna! Vi kommer definitivt åka såhär tillsammans igen. Farmor och farfar älskade allt med det här! Bara det här med att få välja ur buffen... Sitta i trädgården med barnbarnen... T o m farmor
tog sej ett dopp i havet igår med Eidan. Dem är så fantastiska med barnen och älskar dem något så oändligt! Jag har haft härliga simstunder, solstunder, matstunder! Väldigt tacksam för det. Det enda är att man får alltid ha ett extra öga speciellt gällande Eidan som springer iväg mycket! Tre ggr har han försvunnit med eller utan uppsikt och vi har blivit tokiga. Ni vet känslan när man inte hittar ungen!?! Ena gången var vid en middag då farmor och Eidan satt vid bordet och vi andra tog mat, då hade han sprungit från bordet och ner till Supermarketen själv, Guray vart hysterisk, att just hänga med i Eidans tempo är svårt för dem och det är just där ibland det blir problem, han drar och de har svårt att hänga efter. En annan gång gick Eidan och fastern till fel restaurang för lunch trots att vi gick i samma sällskap (ja, hur det nu gick till har jag fortfarande svårt att förstå) och igår försvann farmor med Eidan till de små karusellerna i källan trots jag sa att vi skulle ses i lobbyn om 1 min (sprang tbka till rummet för Laras napp) Man spenderar ofta 1 timme om dagen att leta efter dem. Så visst, delvis får man hjälp men ibland känns det som jag har 4 barn på semester. Farfar hör även inte så bra, så man måste ofta skrika nära honom när man ska säga nåt. Igår tex. försvann Eidan med farmor och i 20 min letade vi efter dom, farfar var inne i restaurangen och tog mat så jag sprang in och frågade om han sett farmor och Eidan? Fick till svar att "fisken/levreken är jättegod" Okej. Fortsatte leta och kom tillbaka och frågade åter igen om han visste var de var "Det finns levrek" svarade han igen. Tillsist hittade vi ju dom och tillslut satt alla ner vid bordet då farfar utbrister "Levrek çok güzel!" Alltså jag typ dog av skratt över hela situationen och därav rubriken på mitt inlägg. 
 
Nu är det idag sista dagen och vi ska njuta av sol & god mat! 

Oh, happy days!

 
Vi har det så underbart på vår lilla semester! Allt är verkligen perfekt. Tycker vi alla. Glass dygnet runt, minidisco på kvällarna, vacker, grön & stor trädgård och massa god mat och annat skoj! Just nu ligger jag och solar i trädgården, Lara sover i vagnen & farmor är med Eidan på stranden. Hon solar inte så mycket men desto bättre då Eidan heller inte solar så underhåller de varandra. Farfar älskar dock solen och jobbar på brännan hela tiden om han inte leker med Eidan i vattnet. Eidan har verkligen ett speciellt band till farmor men baba anne vill han inte säga utan han kallar henne "Askim" eller "farmor". Min lilla discoking! Igår ramlade han på dansgolvet över en lampa och det blev ett stort jack på hans knä, pappan såklart helt galet orolig men ett plåster och lite bandage och inget poolbad idag blir det nog bra! Men det finns så mycket annat att göra!
Jag är verkligen så supernöjd med vårt val av hotell för det är verkligen SÅ bra! Och lite lagomt stort. Nära till allt. Barnanpassat. Jättefina rum. Trädgården och allt gröna är verkligen så fint! 

We are on Holiday!

 
 
We are on holiday! 
 
Vi är i Side på all inclusive hotell tillsammans med barnens farmor & farfar! Så jag tar nog en liten semester från bloggen också IFALL det blir mycket tyst härinne men då vet ni varför. Eller så kanske jag uppdaterar, annars hittar ni mej på instagram - _malinsahin_ 
 
Vi är på ett jättebra hotell som har allt jag ville ha och hittills är ALLT lyckat och alla väldigt nöjda & glada. Jag är så glad att vi är här en vecka tillsammans med, just nu har Eidan dansat till minidisco 2 timmar nonstop & han fullkomligt älskar det! Kompisar har han fått också och imorgon ser vi fram emot Kid's Club & massa bad!
 
 
Jag, barnen & farmor innan boarding! De flög från Ankara imorse så tog vi samma flyg ner till Antalya tillsammans där en bil var bokad till hotellet i Side. Allt flöt på riktigt smidigt!