Min Shopping!

 
Ny väska från Kenneth Cole och sandaler från Michael Kors. 
 
 
Riktigt nöjd över dessa två godbitar! Svart, rosa, vit och leopardmönster är typ "mina färger" och jag har nästan jämt bara kläder eller accessoarer i dessa färger! Dessa fyndades på Burlington! 
 
Hur det går med shoppandet annars? Guray har shoppat mest. Han har precis allt nytt! Jag gör små fynd då och då. Men då och då besöker vi PremiumOutlets, TJ MAXX, Marshalls, ROSS mfl och jag letar inte efter något speciellt så jag köper om jag hittar nått fint. Jag har hittat mest till hemmet faktiskt! De har så mkt fin inredning här så jag tror jag dör! 
 
Men visar nog på bloggen när vi är hemma igen.

Naples

Åh! Fina fina Naples. Här bodde vi på vår honeymoon men denna gången stannade vi bara för ett badstopp längs vägen. Men ångrade nästan på en gång varför vi inte stannade. Det är verkligen så fint där! Detta blev ett stopp efter vi kört igenom Everglades, vi stannade från tretiden till solnedgången! 
 
 
Natten spenderades på ett motell längs vägen upp mot Clearwater, där vi är nu och ska stanna över nyår. Vi hade sol igår och hängde vid hotellets pool hela dagen! Men idag när jag tittade ut vräker regnet ner, blir nog en shoppingdag eller något liknande utflykt.

Everglades Nationalpark

 
Lämnade Homestead och hotellrummet imorse för besök på en alligatorfarm intill Everglades Nationalpark. Tänkte Eidan skulle tycka det var lite kul men vi också. Vi tog airboatturen och det tyckte E var superhäftigt! Han spanade på killen som körde vår båt hela tiden! Alligatorerna var sådär roliga men sköldpaddorna var mer skojiga!   lite action när de hade "snacktime" men annars låg de bara stilla och latade sej. När vi sedan åkte igenom riktiga Everglades nationalpark så såg man ju vilda alligatorer överallt längs vägarna, hade jag vetat det hade jag skippat farmen. Vi såg hur många som helst! Ballt! Men man skulle inte vilja skutta omkring där... 
 
Vi har åkt upp till västkusten nu, tog ett badstopp i mysiga Naples och sover i Fort Myers i natt. Hotellet låg bredvid ett stort Burlington där jag gjorde riktigt goa kvällsfynd. När shopping är som bäst i Amerika!