Starbucks At Home

 
Smarrigt med jordgubbssmoothie på morgonen och ännu mer smarrigt med sovmorgon!
 
Och efter mycket om och men så är vår familjekryssning inställd. Tråkigt absolut, men det mesta pekade åt det hållet. Inget pass och SMHI-varningar på grad 2 på Östersjön. Ingen bra kombo och en massa snö åt alla håll och kanter. Ibland får man helt enkelt ta såna varningar på allvar och jag är verkligen inte den som ändå badar om det är röd eller svart flagga. Inte värt det och både brorsans tjej och mamma blir lätt sjösjuka så vi får åka till Riga nån annan dag!
 
Jag och G har bestämt att vi åker upp till Dalarna och hälsar på i helgen istället, miss my dogs!
 
Bloggar mer i från Dalarna!

Tacodinner!

 
Har redan tagit helg! :) Orkar inte jobba imorgon så kompade ut hela dagen. Så man kan säga att jag tagit helg redan och underbart skönt var det! Åt tacos ikväll med Gurra och har tvingat honom att se nya avsnitt från Teen Mom tillsammans. Han kan typ allt om mina serier, vet alla namn på fruar hit och dit och sånt.
 
Idag julpyntade jag hela kontoret också, spelade julmusik (All I Want for X-mas is you - Maria Carey är min favorit!) tände ljusstaken, kokade glögg och åt alldeles för många saffransbulle, Dubai Beach 2012 är nog att glömma, får nog dra ett svart skynke på mig som en arab istället.
 
Imorgon händer det roliga saker, har bjudit hela min familj på kryssning över helgen, vi ska till Riga, kommer bli superkul! Brorsan, Jenny, syrran, jag och Gurra! Bara en liten detalj, min mamma har helt missat att man ska ha pass så vi får se hur långt vi kommer...
 

BURBERRY BODY GIFTSET.

 
Present från G - Burberry Body Parfym and lotion kit.  
 
Mötte upp min Gurra nu på lunchen, han är hemma igen efter jobb! Skönt att ha honom hemma. Jag blir alltid lite gladare och lugnare då. Mer hamonisk :) Fick en liten present, parfym och lotion från Burberry. Älskar det märket och parfymen var riktigt stor och luktade l.o.v.e.l.y.!
 
Att få hem G. är ju såklart en present i sej men att få presenter är också alltid kul!
Någon som säger något annat ljuger.
 
Nu ska vi äta lussebullar & glögg!