BlackBerry Bold 9700Idag när jag stod och fixade med dukningen så ringde det i en telefon men jag kände inte alls igen signalen. Det var inte från min. Men inte från Gs heller. Så jag reagerade inte först. Men det fortsatte att ringa och jag undrade och frågade honom var det kom ifrån? "Titta då!" svarade G. Och så kikade jag i det andra rummet och vad fann jag där - En BlackBerry Bold 9700! Jag tror jag skrek rakt i fem minuter. Jag har fått en käresta! Kommer mej vara trogen länge.


Mehmets birthday.


Här kommer lite pics från en helt annan födelsedagsfest vi var på i söndag! Jag var inte 100 % den kvällen, krasslig kista och inte på topphumör men såg ut att ha riktigt roligt ändå! Dagen efter steg ovissheten mej och G. över huvuden och då beslutade vi för att försöka flytta till Sverige till hösten.


Jag, älskling och födelsedagsbarnet Mehmet.Tror de ville få mej på bättre danshumör just här! Ett litet smile kunde jag iallafall få fram!SKÅL för Mehmet!Champagnen flödade!Mehmet ser måttligt road ut när jag pratar.... och så fortsätter vi prata. "Du är den enda jag kan prata med" brukar han säga. Sött!Och med G såklart som är hans "broth".G. är bra slirig (han dricker sällan) och min top är på eget äventyr kring småtimmarna!

Poolen!


Vad glad jag verkligen blir då man knapprar in på fejjan och säkert redan har 30-40 personer önskat gratulationer till mej! Min mamma, syster, bror och pappa har hört av sej också! Mailboxen är full och jag vart nästan så glad att jag började gråta att folk tar sej tid och grattar! Det blir en bra födelsedag, det känner jag på mej.


Innan jag ska sätta igång med min lilla bjudning ska jag kila ner till poolen för lite sol, läsning och bad!